Trustoo Aland
Funda Aland
De beste makelaar
Aland Pararius
Mijn verkoopmakelaar Aland
Huurcheck Nederland Aland

Wat levert mijn woning op?

Een vraag die we vaker terug horen komen: Wat levert mijn woning op? We doen ook tijdens een kennismaking een ronde door de woning om daarna een gratis waardebepaling te kunnen geven. Na ons bezoek volgt op de email een verkoop plan met advies over de vraagprijs en verwachte opbrengst. Dit onderbouwen we met voorbeelden uit omgeving en op basis van de staat van de woning. Als wij aan de slag mogen nemen wij jou en of je partner bij de hand om door elke stap van de verkoop te leiden.

PLAN GRATIS WAARDEBEPALING

Welke stappen bij woning verkopen?

De makelaar van Aland neemt verschillende stappen om jouw woning succesvol te verkopen. Allereerst wordt jouw woning grondig geïnspecteerd en worden eventuele verbeteringen of opfrissingen geadviseerd om de verkoopwaarde te maximaliseren. Vervolgens wordt een professionele fotograaf ingeschakeld om de woning op zijn best vast te leggen voor marketingdoeleinden. Daarna wordt een aantrekkelijke advertentie opgesteld en wordt jouw woning op diverse online platforms en in ons netwerk van potentiële kopers gepromoot. We organiseren bezichtigingen en staan potentiële kopers te woord met deskundig advies. Ten slotte adviseren we over ontvangen biedingen en onderhandelen we waar nodig namens jou. We begeleiden het proces tot aan de uiteindelijke afsluiting dat de sleutel en het eigendom overgaat naar de koper. We streven ernaar om jouw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen.

De belangrijkste stappen bij verkoop

✅ Inmeten woning volgens NEN2580. Dit is een gestandaardiseerde methode om de oppervlakte van een gebouw te meten volgens specifieke richtlijnen, wat zorgt voor consistentie en nauwkeurigheid in het opmeten.

.

✅ Energielabel aanvragen of updaten. Heb je onlangs dingen aan je woning verduurzaamd? Dan kan je voor de verkoop je energielabel opnieuw laten opmaken. Je kan je energielabel downloaden op: Mijn overheid

✅ Diverse documenten moeten worden verzameld zoals: eigendomsbewijs, kadaster uittreksel, energielabel, bouwtekeningen en eventuele vergunningen voor verbouwingen of uitbreidingen, Eventuele garantiebewijzen en certificaten voor uitgevoerde renovaties of installaties (bijvoorbeeld voor een nieuwe CV-ketel) en stukken van de VVE.

✅ Een professionele fotoshoot en het maken van een video zijn essentieel bij de verkoop van een woning. Hoogwaardige visuele content zorgt dat potentiële kopers een realistisch beeld krijgen van de woning, waardoor de kans op een succesvolle verkoop toeneemt. Met prachtige foto’s en een boeiende video kunnen de unieke kenmerken en de potentie van de woning optimaal worden benadrukt.

✅ Een doordachte en aansprekende verkooptekst kan de unieke eigenschappen van de woning benadrukken, zoals de locatie, indeling, en bijzondere kenmerken. Het doel is om de interesse van potentiële kopers te wekken en ze te enthousiasmeren voor een bezichtiging.

✅ Het promoten van de verkoop van een woning op Funda en social media is van cruciaal belang om een breed publiek te bereiken. Funda is dé plek waar potentiële kopers zoeken naar hun droomhuis, en het plaatsen van een woning. We zien dat Social media ook een belangrijke schakel kan zijn.

OVER HUIS VERKOPEN

Huis verkopen
Woning verkopen

Woning verkopen voor hoogste prijs

Meermaals hebben we prachtige woningen verkocht op en buiten Funda voor prachtige bedragen. Bij het verkopen van iedere woning proberen wij ons weer in te zetten om het beste bedrag eruit te halen. Dit doen we middels diverse strategieën die we graag aan je uitleggen in ons gratis verkoopplan.

Wat kost het om een huis te verkopen?

Natuurlijk ben je nu heel benieuwd wat het kost om je huis te verkopen. Klik hieronder op de rode knop voor meer informatie over de tarieven en start vandaag nog met de eerste stap in de verkoop van jouw huis. We leggen graag in een vrijblijvende kennismaking uit welk pakket en tarief het beste bij jouw huis & situatie past.