MAKELAAR ZEEBURG

U zoekt een makelaar voor de verkoop van uw woning, huis of appartement op Zeeburg. Overweegt u dan eens contact op te nemen met Aland. Aland is een nieuw en verfrissend makelaarskantoor. En niet geheel onbelangrijk woonzaan in Zeeburg. Dat betekent dat het verkopen van een huis op Zeeburg met de nodige kennis en enthousiasme kan worden verkocht. Wanneer je zelf op Zeeburg woont als makelaar kijk je toch net even met andere ogen naar de buurt als wanneer je vanuit een andere wijk komt.

Tot 2010 was Zeeburg een stadsdeel van de gemeente Amsterdam. Sinds mei 2010 wordt het ook wel stadsdeel Oost genoemd. Toch kennen veel mensen het nog altijd als Zeeburg. De naam Zeeburg komt voort uit de Zeeburgerdijk in het midden van het stadsdeel. Dit was een verbinding tussen Muiden en Amsterdam.
Zeeburg valt weer in te delen in diverse wijken: Indische Buurt, Oostelijk havengebied, IJburg en Zeeburgereiland.

WONING VERKOPEN ZEEBURG

Voor Aland is Zeeburg een thuiswedstrijd. De oprichter Arne Landeweerd woont en werkt al sinds begin 2017 met veel plezier in Zeeburg en fiets dagelijks door de buurt. Daardoor heeft Aland een goede kennis maar ook het enthousiasme. Dit laatste zorgt natuurlijk voor dat potentiële kopers een goed gevoel krijgen bij het huis en de buurt. Een gemiddelde woning verkopen kan iedereen. Een makelaar zoals Aland die uit de buurt komt haalt daar natuurlijk wel meer uit als het gaat om hoogst mogelijke prijs. Ook bij de duurdere woningen aan het water is veel kennis en expertise aanwezig bij Aland. Met diverse verkochte miljoenen woningen weet Aland wat de valkuilen zijn en wat je wel en niet moet doen. Doorgaans zijn de kopers van miljoenen woningen in mindere aantallen aanwezig dan bij de modale woningen. Ze zijn ook veel kritischer. Denken aan de inrichting doen we niets want het huis verkoopt zichzelf toch wel is nou net de verkeerde keuze die mogelijke kopers in dat segment kan doen afhaken. Veel mensen hebben een slecht voorstellingsvermogen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

ACHTERGROND INFORMATIE ZEEBURG

Makelaar Zeeburg

Zeeburg heeft veel verschillende soorten straten en woningen. Van normale appartementen tot modernere architectuur aan het water. Dat laatste biedt niet alleen een prachtig uitzicht maar ook mogelijkheden voor recreatie aan of op het water. Daar zie je ook die kenmerkende woningen die net even anders zijn dan het huis ernaast.
In zeeburg vind je ook veel straten waar veelal gezinnen wonen en kinderen op straat spelen.

OMGEVING

Als het gaat om de omgeving van Zeeburg ligt een groot deel omringd en aan water. Ook is er veel groen in de buurt en nabij. Het Diemerpark en Flevopark zijn prachtige parken om te ontspannen, hardlopen of bijvoorbeeld te fietsen. Daarnaast is in Zeeburg natuurlijk van alles te vinden op winkel gebied. Ook is het vanuit Zeeburg zeer eenvoudig en snel om met OV of fiets naar het Centrum te gaan.

VOORZIENINGEN EN KENMERKEN

  • Basisscholen
  • Middelbare scholen
  • Supermarkten
  • Cafe’s
  • Restaurants
  • Tram en bus verbindingen
  • Waterrijk
  • Rustigere omgeving
  • Gunstigere prijs tov Centrum, zuid en west
  • Relatief veel parkeergelegenheid

Samengevat is Zeeburg een wijk met diverse gezichten. Van eenvoudige woningen tot modaal en ten slotte luxe aan het water liggende herenhuizen.

Bel of mails ons voor de mogelijkheden. Aland staat u graag vrijblijvend te woord.