MAKELAAR OOSTELIJK HAVENGEBIED

Makelaar Oostelijk havengebied

U zoekt een makelaar voor de verkoop van uw woning, huis of appartement dat zich bevind in het Oostelijk havengebied. Overweegt u dan eens contact op te nemen met Aland. Aland is een nieuw en verfrissend makelaarskantoor. Aland gaat met een flinke dosis enthousiasme en energie graag direct voor u aan de slag. Het Oostelijk havengebied bestaat uit: Oostelijke havenskade, Rietlanden, Entrepot, Java-eiland, KNSM-eiland, Borneo, Cruquius & Sporenburg. Met veel nieuwbouw en nieuwere panden met veelal uitzicht op water is het er prachtig wonen.

JAVA-EILAND

Java-eiland vernoemd naar een eiland in Indonesië werd oorspronkelijk gebouwd als golfbreker voor de Oostelijke handelskade. Nadat er veelal krakers hebben gewoond in jaren 80 werd in de jaren 90 het gebied aangewezen voor woningbouw. Alle bebouwing is gesloopt en opnieuw gebouwd. Door de 4 grachten, is het eiland eigenlijk op te delen in 5 kleinere eilanden. Deze zijn verbonden met prachtige loopbruggen. Wanneer u er wandelt geeft het soms een gevoel van in een buitenlandse stad te zijn.

KNSM-EILAND

Aland kent als Makelaar KNSM eiland goed. Het is net als het eiland ernaast eind 19e eeuw aangelegd als golfbreker voor de Oostelijke Handelskade. In de jaren 90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk.

CRUQUIUS

Aland is graag uw Cruquius makelaar. Dit eiland is de laatste jaren volop ontwikkeld en de laatste nieuwbouw gebouwen worden vermoedelijk in 2022 en 2023 opgeleverd. Alles fonkelnieuw en luxe afgewerkt. Dat zijn de kenmerken van de nieuwbouw op Cruquius.

ACHTERGROND INFORMATIE OOSTELIJK HAVENGEBIED

Amsterdam Centrum small banner
Amsterdam small banner 2

EILANDEN

De eilanden van het Oostelijk Havengebied hebben prachtige huizen in elk segment. Dure woningen aan het water maar ook gezinswoningen en appartementen.

Aland Makelaars

 

  • Aalsmeerweg 85-B
  • 1059AE Amsterdam
  • Telefoon 0850608970