OOST MAKELAAR

U zoekt een makelaar voor de koop en verkoop van uw woning, huis of appartement in Amsterdam Oost. Neemt u dan contact op met Aland. Aland is een nieuw, verfrissend en energiek makelaarskantoor. En niet geheel onbelangrijk is de eigenaar woonzaan in Amsterdam Oost. Met dat gegeven kan uw woning met het benodigde enthousiasme en kennis over de buurt worden gekocht en verkocht. Hieronder staat een korte beschrijving van alle buurten en voormalige stadsdelen die vallen onder Amsterdam Oost. Klik op de links voor uitgebreidere informatie over de wijk en buurt.

WONING VERKOPEN IN OOST

Overweegt u een appartement of huis in Amsterdam Oost te kopen? Of wilt u uw woning in Amsterdam Oost verkopen? Denk eens aan Aland makelaars. Aland staat u graag vrijblijvend te woord voor het kopen en verkopen van uw woning in Amsterdam Oost. Wij bieden:

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Scherpe tarieven
  • Strategische aanpak
  • Goede ervaringen op de woningmarkt
  • Begeleiding en ontzorging van A-Z
  • 24/7 bereikbaar

IJburg

IJburg is een soms wat onder gewaardeerd stadsdeel met prachtige woningen. Het ligt iets verder van het Centrum. Daar krijg je wel weer meer woning voor terug tegen een gunstigere prijs. Lees meer informatie over IJburg.

Watergraafsmeer

Watergraafsmeer is bijzonder populair. Met veel uitgaansgelegenheden, parken en de Dappermarkt. Tevens zijn er veel sportscholen, restaurants, cafe’s en koffiezaken. Lees meer over Watergraafsmeer en wat Aland als Watergraafsmeer makelaar voor u kan betekenen.

Zeeburg

Amsterdam Zeeburg heeft allerlei woningen. Mooie huizen en appartementen. Lees meer informatie over Zeeburg.

NIEUWBOUW IN AMSTERDAM OOST

Zeeburgereiland banner klein

Zeeburgereiland

Zeeburgereiland is een echt pareltje geworden vol met prachtige nieuwbouw. Een zeer rustige en gezinsvriendelijke buurt. U bent toch snel in de stad. Lees verder wat Aland als Zeeburgereiland makelaar voor u kunt betekenen.

Amsterdam Oost kent diverse wijken. De ene wijk nog hipper dan de andere wijk. Er zijn woningen voor alle segmenten en budgetten.

Bel of mails ons voor de mogelijkheden. Aland staat u graag vrijblijvend te woord.

Aland Makelaars