MAKELAAR NOORD

Bent u opzoek naar een makelaar voor Amsterdam Noord? Zoek niet verder en denk eens aan Aland Makelaars. Aland kent Amsterdam Noord goed. Daardoor bent u in goede handen.

Noord is een stadsdeel van de gemeente Amsterdam en heeft verschillende wijken met woningen in elk segment. Amsterdam Noord kent verschillende wijken te weten: Molenwijk, NSDM, Oostzanerwerf, Kadoelen, Banne buiksloot, Buiksloterham, Overhoeks, Buiksloot, Vogelwijk, Volewijk, Elzenhagen, Buikslotermeerplein, Tuindorp, Nieuwendammerdijk, Nieuwendam, Waterlandplein buurt & Schellingwoude.

ACHTERGROND INFORMATIE AMSTERDAM NOORD

Makelaar Amsterdam noord durgerdam
Makelaar Durgerdam

DIJKWONINGEN

Als je Amsterdam Noord wat beter leert kennen zult u zien dat er veel mooie wijken en straten zijn. De Makelaar van Aland kan u adviseren over de verschillende wijken van Amsterdam Noord. Zo zijn er prachtige historische dijkwoningen op de Schellingwouderdijk en Nieuwendammerdijk. Ook zijn er prachtige nieuwbouw wijken zoals op de Schepenlaan, rondom de A’dam toren, NDSM en in de wijk Elzenhagen. Met uitzondering van het gebied rondom de A’dam toren en het overhoeks gebouw is Noord ook een stuk prijs vriendelijker dan aan de Centrum kant. Ook biedt Amsterdam Noord veel basisscholen en kindvriendelijke buurten. Aland is de perfect makelaar voor Amsterdam Noord.

DURGERDAM (LANDELIJK NOORD)

Aland is tevens ook een makelaar voor het kopen en verkopen van woningen in Durgerdam. Dit prachtige gebied is onderdeel van Landelijk Amsterdam Noord. Durgerdam ligt net buiten de Ring A10 naast Schellingwoude. Het is zeer landelijk gegeven met weilanden en natuurlijk prachtig uitzicht over het Markermeer. Durgerdam is een historisch dorp dat terug gaat naar de 13e eeuw. De meeste huizen komen echter uit de 17 en 18e vanwege een grote brand die het hele dorp heeft afgebrand in 1687.
Durgerdam heeft parkeerplaatsen voor de deur met vergunning en is goed bereikbaar met de fiets. Bent u opzoek naar een makelaar die u kan bijstaan in Durgerdam? Neem gerust contact met ons op.

In Amsterdam Noord is alles te vinden. Zo is er een groot winkelcentrum bij Buikslotermeerplein. Maar ook op andere plekken zijn er veel supermarkten, basisscholen en faciliteiten. Teveel om te benoemen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Aland Makelaars