MAKELAAR AMSTERDAM

MAKELAAR IN AMSTERDAM

U zoekt een Makelaar in Amsterdam. Aland is een kantoor dat gevestigd is in Amsterdam. Aland onderscheidt zich door veel persoonlijke aandacht en helpt met het kopen en verkopen. Het is altijd weer fantastisch om een prachtige woning als makelaar in Amsterdam te mogen kopen of verkopen. Overweegt u om te verhuizen naar een andere woning? Laten we de mogelijkheden doornemen. Onze Amsterdam makelaar van Aland kan u natuurlijk voorzien van een gratis waardebepaling om u een indicatie te geven van de te verwachten verkoopprijs.

Amsterdam small banner 2
Amsterdam Centrum small banner

MONUMENTALE PANDEN

Amsterdam is een prachtige historische (haven) stad. Het precieze jaartal dat Amsterdam is ontstaan is niet bekend. Er werd voor het eerst in geschreven geschiedenis over Amsterdam gesproken in het jaar 1275.

Uit die tijd vindt je weinig overblijfselen. Wel zie je veel oude monumentale panden met jaartallen als 16xx staan. Van klassieke historische grachtenpanden tot prachtig luxe nieuwbouw aan de rand of net buiten de ring (A10). Aland helpt u graag als Amsterdam Makelaar mee met het verkopen en of aankopen van uw woning.

BUURTEN MAKELAAR AMSTERDAM

Aland Makelaars