ENERGIEKE & ONDERNEMENDE

MAKELAAR

U bent van plan om uw woning te verkopen in Amsterdam. Aland is een verkoopmakelaar waar u kunt rekenen op gericht meedenken met uw situatie, snelheid, service, ontzorging en tot slot zorgen voor een zo goed mogelijke opbrengst.

Plan nu vrijblijvend een kennismaking

Huis verkopen in Amsterdam

BASISPRINCIPES VAN VERKOPEN

Succesvol verkopen ligt om te beginnen bij wat is de behoefte van een potentiële koper? Wat zoekt de koper die op een bezichtiging is? Welke USP’s en mogelijkheden van de woning sluiten daarop bij aan? Daar dien je als verkoper en makelaar op in te spelen. Het meerendeel van de kopers is opzoek naar een kant en klare woning. Daar zijn zij ook bereid iets meer voor te betalen en over te bieden. Waar de tijd en middelen daar zijn kan dit dan beginnen doormiddel van de juiste inrichting. Misschien is het al aanwezig en zo niet kan styling en of enkele cosmetische ingrepen een uitkomst bieden. Daarnaast is het mijn taak om de kopers te helpen met het visualiseren van de mogelijkheden. Zo moet het duidelijk worden dat de woning na eventuele verbouwingen aan hun wensen voldoet.

SNELHEID & ONTZORGING

Er kan een situatie zijn waarbij snelheid is geboden. Misschien bent u gescheiden of is er sprake van een overlijden. In die gevallen kan ik u natuurlijk ook bijstaan. Ik kan snel schakelen en ben per direct beschikbaar. Aland regelt direct de fotograaf en een partij voor het inmeten van uw woning. Zo staat de woning binnen de kortst mogelijke termijn te koop. Ik ontzorg u waar mogelijk door de stappen als inmeten en fotograaf in te plannen maar ook op locatie aanwezig te zijn zodat u dat niet hoeft te zijn.

Appartement verkopen in Amsterdam
Woning verkoop tarieven

WERKWIJZE

De gebruikelijke stappen die moeten worden genomen bij de verkoop zijn onder meer de volgende:

  • Inmeten woning NEN2580
  • Foto’s maken
  • Inventarisatie buurt & USP’s
  • Verkoop tekst opmaken
  • Plaatsing Funda en overige promotie

Aland regelt deze zaken voor u zodat u verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. De kosten betaald u eenvoudig achteraf na een succesvolle verkoop.

RECENTE WONINGEN

Funda
Realworks