LOKALE ERVAREN

MAKELAAR

U bent van plan om uw woning te verkopen in Amsterdam. Aland is een aankoop- en verkoopmakelaar waar u kunt rekenen op gericht meedenken met uw situatie, snelheid, service, ontzorging en tot slot zorgen voor een zo goed mogelijke opbrengst. Let op dat er steeds meer maatregelen komen vanuit de overheid voor regulering van de woningmarkt. Dit kan van invloed zijn op de opbrengst bij verkoop. 1 april 2022 start onder meer het zelfbewoonplicht.

Funda
Realworks
Huis verkopen in Amsterdam

HUIS VERKOPEN IN AMSTERDAM

U heeft een huis een met tuin dat u wilt verkopen in Amsterdam. Huizen met tuinen zijn zeer geliefd en schaars in Amsterdam. Het is verstandig om hier de nodige aandacht aan te besteden bij de verkoop. Zo is het verstandig de tuin zeer netjes te maken voor de fotoshoot en voor de bezichtigingen. Is de tuin slecht onderhouden? Dan kan het lonen om deze een kleine make-over te geven. Aland adviseert u graag over het verkopen van uw huis in Amsterdam.

APPARTEMENT VERKOPEN IN AMSTERDAM

Appartementen zijn er genoeg in Amsterdam maar er is schaarste op de markt. Overbieden is gewoon anno 2022. Maar hoe kunt u het appartement in Amsterdam voor de hoofdprijs verkopen? Aland weet precies wat er moet gebeuren om de beste prijs te krijgen.
Dit doen we allereerst met het geven van adviezen om uw woning er tiptop uit te laten zien. Kleine verbeteringen kunnen we misschien nog laten uitvoeren. Ook kan het waardevol zijn om een stylist in te huren. Zo krijgt u een optimale prijs bij het verkopen van uw appartement in Amsterdam.

Appartement verkopen in Amsterdam
Woning verkoop tarieven

ACTUELE VERKOOPTARIEVEN

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis kennismaking. Wij leggen u graag uit hoe wij denken de beste prijs voor uw appartement te realiseren.

RECENTE WONINGEN