Tijdens een persoonlijke kennismaking nemen wij graag de tijd om onze werkwijze als verkoopmakelaar in Amsterdam en daarbuiten toe te lichten. Bij Aland hanteren we een bewezen effectieve aanpak, die heeft geleid tot succesvolle resultaten. Gedurende het hele proces begeleiden wij jou stap voor stap en houden we constant overleg. Als je plannen hebt om te verhuizen naar een nieuwe woning, raden wij aan eerst een nieuwe woning aan te kopen. Het kan niet alleen handig zijn, maar ook financieel voordelig om deze zoektocht en het aankoopproces aan Aland toe te vertrouwen. Op die manier verloopt de transitie naar je nieuwe adres soepel en mogelijk met financieel voordeel ten opzichte van andere makelaars. De gebruikelijke stappen die wij als verkoopmakelaar in jouw opdracht uitvoeren lees je op onze woning verkopen pagina.

Verkoopmakelaar heeft onlangs verkocht

Verkocht
€765.000 €9000 / m²
 • 85
 • Badkamers 1
 • Kamers 4
 • Slaapkamer 3
 • Beschikbaarheid Verkocht
Verkocht
€570.000 €4418 / m²
 • 129
 • Badkamers 1
 • Kamers 5
 • Slaapkamer 3
 • Beschikbaarheid Verkocht
Verkocht
€350.000 €5147 / m²
 • 68
 • Badkamers 1
 • Kamers 3
 • Slaapkamer 2
 • Beschikbaarheid Verkocht
Verkocht
€785.000 €5688 / m²
 • 138
 • Badkamers 1
 • Kamers 4
 • Slaapkamer 3
 • Beschikbaarheid Per direct
Verkocht
1.049.000
 • 172
 • Badkamers 2
 • Kamers 6
 • Slaapkamer 4
 • Beschikbaarheid Verkocht

Verkoopmakelaar met persoonlijke benadering

Een goede opbrengst is natuurlijk ook enorm belangrijk. Buiten dat komt er natuurlijk ook een stukje spanning en emotie bij kijken. Door onze verkoopmakelaar in te schakelen zorg je dat de eigen emoties niet in de weg staan bij mogelijke biedingen van kopende partijen. Deze zullen in de verhitte markt proberen jou zo snel mogelijk over te halen terwijl er misschien nog wel een beter resultaat mogelijk is. De verkoopmakelaar adviseert en begeleid jou met een persoonlijke benadering door alle stappen van het verkoopproces. Betrokken en van het begin tot het eind en proberen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Gedurende het proces kan je alle vragen en gedachten 24 uur per dag en 7 dagen per week delen met de verkoopmakelaar in of rondom Amsterdam.

Verkoopmakelaar Amsterdam Amstelveen Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Landsmeer en Zaandam
Wat is mijn woning waard

Wat is de woning nu waard?

Onze verkoopmakelaar informeert je graag vrijblijvend over de actuele woningwaarde en woningmarkt. Er wordt gekeken naar eerdere transacties in de buurt, algemene ontwikkelingen van de woningmarkt en natuurlijk ervaring. Van ons kantoor kunnen we een grove indicatie geven en voor een meer accurate indicatie moeten wij de woning op locatie bekijken tijdens een kennismaking. Neem vandaag nog contact met ons op om gratis een woningwaarde op te vragen en of kennismaking in te plannen.

De verkoopmakelaar kan adviseren styling te doen

Anno 2024 is de staat van een woning maar ook de inrichting van de woning inclusief kleur verf of behang op de muur van groot belang. Woningen zonder problemen maar ook goed ingerichte woningen met een fris moderne kleur leveren veel meer mooiere foto’s op. Daaruit volgt meer interesse in de woning dan woningen die dat niet hebben. Oudere inrichtingen of lege woningen zijn minder populair. Wij adviseren en verzorgen ook styling en inrichtingen volgens de hedendaagse trends met als doel meer interesse te creëren voor een woning en zo ook een hogere opbrengst. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Verkoop makelaar adviseert over mogelijke styling

EERDERE ERVARINGEN

Milan van EedenMilan van Eeden
11:15 21 May 24
Erg fijne ondersteuning gehad van een zeer gecompliceerd aankoopproces. Vooral de communicatie was erg goed, altijd snelle reactie! Zou deze makelaar zeker aanbevelen.
Dorota OstrowskaDorota Ostrowska
10:46 03 May 24
Ik raad het echt aan. Heeft ons geholpen een huis te vinden, waarvan we dachten dat het onmogelijk was. Super tevreden.
Thuy NGUYENThuy NGUYEN
09:37 02 May 24
Het was mij een genoegen om met Arne samen te werken. Hij is zeer toegewijd en gedetailleerd. Belangrijk is dat hij van het begin tot het einde servicegericht is. We hebben ons huis via zijn service verkocht, we zijn erg blij en kunnen hem van harte aanbevelen.
Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Wacht niet langer! Profiteer van onze expertise en toewijding. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om het maximale uit de verkoop van jouw woning te halen!

NEEM CONTACT OP