ERVAREN & COMMERCIELE

VERKOOPMAKELAAR

U bent van plan om uw woning te verkopen in Amsterdam of in een andere plaats. Aland is een verkoopmakelaar waar u kunt rekenen op gericht meedenken met uw situatie, snelheid, service, ontzorging en tot slot zorgen voor een zo goed mogelijke opbrengst. Of het nu een appartement of een huis is, Aland verkoopt het voor u.

Plan nu vrijblijvend een kennismaking

Huis verkopen in Amsterdam

PERSOONLIJKE BENADERING

Ik help u graag met de verkoop van uw prachtige huis of appartement. Het is waarschijnlijk uw kostbaarste bezit en daarom wilt u met zorg en aandacht te werk gaan. Een goede opbrengst is natuurlijk ook enorm belangrijk. Buiten dat komt er natuurlijk ook een stukje spanning en emotie bij kijken. Door mij als verkoop makelaar in te schakelen zorgt u dat u uw eigen emoties niet in de weg gaan bij mogelijke biedingen en aankoopmakelaars. Ik begeleid u met een persoonlijke benadering door alle stappen van het verkoopproces. Ik ben van begin tot eind betrokken en neem ook zoveel mogelijk werk voor u uit handen. Mocht u gedurende het proces vragen hebben of eens uw gedachten willen delen ben ik 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

SNELHEID & ONTZORGING

Er kan een situatie zijn waarbij snelheid is geboden. Misschien bent u gescheiden of is er sprake van een overlijden. In die gevallen kan ik u natuurlijk ook bijstaan. Ik kan snel schakelen en ben per direct beschikbaar. Aland regelt direct de fotograaf en een partij voor het inmeten van uw woning. Zo staat de woning binnen de kortst mogelijke termijn te koop. Ik ontzorg u waar mogelijk door de stappen als inmeten en fotograaf in te plannen maar ook op locatie aanwezig te zijn zodat u dat niet hoeft te zijn.

Appartement verkopen in Amsterdam
Woning verkoop tarieven

WERKWIJZE

De gebruikelijke stappen die moeten worden genomen bij de verkoop zijn onder meer de volgende:

  • Inmeten woning NEN2580
  • Foto’s maken
  • Inventarisatie buurt & USP’s
  • Verkoop tekst opmaken
  • Plaatsing Funda en overige promotie

Aland regelt deze zaken voor u zodat u verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. De kosten betaald u eenvoudig achteraf na een succesvolle verkoop.

RECENTE WONINGEN

[sp_testimonial id=”3243″]

Funda
Realworks