Vu NamVu Nam
17:58 05 Jun 24
Top makelaar, heeft ons zeer goed geholpen met kopen van een woning. De communicatie was erg goed, altijd snelle reactie! Zou Arne zeker aanbevelen.
trang vutrang vu
17:02 05 Jun 24
Aland Makelaars is de beste makelaar in omgeving Haarlem en IJmuiden. Zeer goed geholpen met koopwoning, na 2 keer bezichtiging meteen raak. We zijn heel blij met Arne.Top Service en altijd afspraak nakomen.
Milan van EedenMilan van Eeden
11:15 21 May 24
Erg fijne ondersteuning gehad van een zeer gecompliceerd aankoopproces. Vooral de communicatie was erg goed, altijd snelle reactie! Zou deze makelaar zeker aanbevelen.
Dorota OstrowskaDorota Ostrowska
10:46 03 May 24
Ik raad het echt aan. Heeft ons geholpen een huis te vinden, waarvan we dachten dat het onmogelijk was. Super tevreden.
Thuy NGUYENThuy NGUYEN
09:37 02 May 24
Het was mij een genoegen om met Arne samen te werken. Hij is zeer toegewijd en gedetailleerd. Belangrijk is dat hij van het begin tot het einde servicegericht is. We hebben ons huis via zijn service verkocht, we zijn erg blij en kunnen hem van harte aanbevelen.
Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Waarom is een taxatie noodzakelijk?

Een woningtaxatie is essentieel om de marktwaarde van een huis te bepalen. Tijdens een taxatie beoordeelt een gekwalificeerde taxateur de staat van de woning, vergelijkt deze met vergelijkbare objecten en stelt een rapport op dat dient als basis voor de hypotheekverstrekker.

Waarom is het belangrijk?

  • Financiële Zekerheid: Krijg inzicht in de werkelijke waarde van de woning, waardoor je niet veel te veel betaalt en het hypotheekaanvraagproces soepel verloopt.
  • Onafhankelijke Beoordeling: Taxateurs beschikken over gespecialiseerde kennis en geven een objectieve waardebepaling.
  • Vertrouwen van de Hypotheekverstrekker: Een erkend taxatierapport is vaak vereist voor het verkrijgen van een hypotheek en geeft de geldverstrekker vertrouwen.

Hoe regel ik een taxatie?

Wanneer je kiest voor aankoopbegeleiding door Aland Makelaars, zorgen wij ervoor dat het taxatieproces soepel en efficiënt verloopt. Met ons heb je één aanspreekpunt, wat je zorgen vermindert. Zodra je een woning hebt aangekocht en de koopovereenkomst is getekend, starten wij direct met de taxatie. Wij werken samen met erkende taxateurs die de woning grondig inspecteren en een gedetailleerd rapport opstellen. Dankzij onze ervaring en uitgebreide netwerk wordt de taxatie snel en nauwkeurig uitgevoerd. Wij coördineren alle communicatie van en naar de taxateur, zodat je volledig ontzorgd wordt. Bovendien garanderen wij dat het NWWI gevalideerde taxatierapport voldoet aan alle vereisten van de hypotheekverstrekker. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het taxatieproces en kun je je volledig richten op de afronding van de aankoop van je nieuwe woning. Daarnaast blijven we beschikbaar voor al je vragen en bieden we ondersteuning bij verdere stappen in het aankoopproces, zodat je met vertrouwen je nieuwe woning kunt betrekken.

Wat zijn de kosten van een woning taxatie met rapport?

De kosten van een taxatie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren:

  • Vaste Tarieven: Veel taxateurs hanteren een vast tarief voor hun diensten. Dit tarief kan variëren tussen de €650 en €950, afhankelijk van de grootte, complexiteit en locatie van de woning.
  • Extra Kosten: Bijkomende kosten zoals administratiekosten, btw en eventuele reiskosten kunnen ook van toepassing zijn.
  • Specialistische Taxaties: Voor bepaalde types woningen, zoals monumentale panden of woningen met bijgebouwen, kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.
Taxatie voor woningen NNWI gevalideerd rapport

Plan vandaag kennismaking voor begeleiding bij het aankopen

Neem vandaag nog contact op met Aland Makelaars voor professionele begeleiding bij het aankopen van jouw droomwoning, inclusief essentiële stappen zoals het laten uitvoeren van een taxatie. Deze stap verplicht je tot niets en brengt je dichter bij het verwezenlijken van jouw woondromen. Ontdek de mogelijkheden en plan jouw gesprek nu! Na jouw contact zal een deskundige makelaar snel met je schakelen om alles door te nemen of om een persoonlijk kennismakingsgesprek te regelen, waar al jouw wensen en behoeften worden besproken.