Aankoopmakelaar IJmuiden

Samen met de aankoopmakelaar in IJmuiden helpen we jou bij  het vinden van jouw ideale woning in IJmuiden. Je krijgt professionele ondersteuning van onze aankoopmakelaar en daarmee zorg je voor betere kansen op succes en het voorkomen van valkuilen. Als vooraanstaande expert in onder meer IJmuiden, begrijpen we de unieke huizenmarkt van deze regio. Onze ervaren makelaar begeleidt je door elke stap van het aankoopproces, van het identificeren van beschikbare opties tot het organiseren van bezichtigingen en het onderhandelen voor de beste voorwaarden. Jouw voorkeuren en eisen staan centraal, en we streven ernaar om samen met jou jouw perfecte huis in IJmuiden te vinden. Het begint allemaal met een kennismaking. Bel ons gerust eens op om een gesprek in te plannen.

Verkoopmakelaar IJmuiden

Met onze verkoopmakelaar in IJmuiden aan jouw zijde, begeleiden we je bij het verkopen van jouw voormalige droomhuis in deze regio. Door te profiteren van de professionele ondersteuning van onze verkoopmakelaar vergroot je je kansen op succes en een hogere opbrengst. Met veel kennis en een groot netwerk dat zich uitstrekt door meerdere gemeenten kan je rekenen op succes. Onze deskundige makelaar staat klaar om je door elke fase van het verkoopproces te loodsen. Wet organiseren de bezichtigingen en voeren de onderhandelingen tegen gunstige voorwaarden. Wil je zelf een nieuw huis kopen na verkoop van je oude huis? Ontdek dan eens de mogelijkheden voor een combideal waarbij je helpen voor beide stappen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

 • ✅ No cure no pay
 • ✅ Kennismaking in IJmuiden of online
 • ✅ Pas betalen NA resultaat
 • ✅ Plan gebaseerd op IJmuiden
 • ✅ Goede ervaringen in IJmuiden
 • ✅ Uithanden nemen van begin tot eind
 • ✅ Ook ‘s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling
 • ✅ No cure no pay
 • ✅ Kennismaking in IJmuiden of online
 • ✅ Pas betalen NA resultaat
 • ✅ Plan gebaseerd op IJmuiden
 • ✅ Goede ervaringen in IJmuiden
 • ✅ Uithanden nemen van begin tot eind
 • ✅ Ook ‘s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling

Recente activiteit makelaar IJmuiden

Aangekocht
€359.000 €4174 / m²
 • 86
 • Badkamers 1
 • Kamers 4
 • Slaapkamer 3
 • Beschikbaarheid Aangekocht

Veel gestelde vragen in IJmuiden

Welke voorzieningen zijn er in IJmuiden?

IJmuiden biedt een scala aan voorzieningen die het tot een aantrekkelijke plek maken om te wonen. Enkele van deze voorzieningen zijn:

1. **Winkels en Supermarkten:** In het centrum van IJmuiden en verspreid over de wijken vind je diverse winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen en andere benodigdheden.

2. **Restaurants en Cafés:** Er zijn tal van eetgelegenheden in IJmuiden, variërend van gezellige cafés tot restaurants met diverse keukens, waaronder visrestaurants die profiteren van de nabijheid van de zee.

3. **Scholen:** Voor gezinnen zijn er verschillende basisscholen en middelbare scholen in IJmuiden, evenals kinderdagverblijven en naschoolse opvangfaciliteiten.

4. **Sport en Recreatie:** Sportliefhebbers kunnen genieten van diverse sportfaciliteiten, waaronder sportverenigingen, fitnesscentra en zwembaden. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden voor recreatie, zoals stranden, parken en natuurgebieden.

5. **Gezondheidszorg:** IJmuiden heeft verschillende huisartsenpraktijken, apotheken en gezondheidscentra, evenals een ziekenhuis in de nabijgelegen stad Haarlem.

6. **Openbaar Vervoer:** Het openbaar vervoer is goed geregeld in IJmuiden, met busverbindingen naar omliggende steden en dorpen, evenals een treinstation in de naburige plaatsen Driehuis en Beverwijk.

7. **Culturele Voorzieningen:** Voor culturele activiteiten zijn er onder andere theaters, bioscopen en musea te vinden in de omliggende steden.

Hoe is de verbinding naar en van IJmuiden?

De verbinding naar en van IJmuiden is goed, hoewel de stad zelf niet rechtstreeks bereikbaar is per trein. Enkele belangrijke verbindingen zijn:

1. **Wegen:** IJmuiden is via de A9 en de A22 verbonden met het Nederlandse snelwegennetwerk. Deze snelwegen bieden snelle verbindingen met steden zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Utrecht.

2. **Openbaar vervoer per bus:** IJmuiden heeft een goed netwerk van buslijnen die de stad verbinden met omliggende plaatsen en steden. Er zijn directe busverbindingen naar Amsterdam, Haarlem, Beverwijk en andere nabijgelegen locaties.

3. **Fietspaden:** Fietsen is een populaire en praktische manier van transport in en rondom IJmuiden. De stad heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden die het gemakkelijk maken om de omgeving te verkennen.

4. **Veerverbinding:** Voor voetgangers en fietsers is er een veerverbinding tussen IJmuiden en Velsen-Noord, die regelmatig op en neer vaart over het Noordzeekanaal. Deze veerboot biedt een snelle oversteek voor wie bijvoorbeeld naar de overkant moet voor werk of recreatie.

Hoewel IJmuiden zelf geen treinstation heeft, zijn er treinstations in de nabijgelegen plaatsen Driehuis en Beverwijk, die beide binnen een korte afstand van IJmuiden liggen en waarvandaan reizen per trein naar andere bestemmingen mogelijk is.

Welke garanties heb ik bij jullie?

Het vinden of verkopen van een woning op IJmuiden doet de makelaar middels No cure No pay. Je betaald nadat het proces is gelukt en afgerond. Een kleine uitzondering kan zijn de start kosten voor advertenties en rapporten voor inmeten etc.

Is wonen in IJmuiden prettig?

IJmuiden biedt veel groen bosgebied, duingebied en een prachtig strand. Voor mensen die daarvan houden is het ideaal om te wonen.

Wat zijn de kosten voor een makelaar?

Neem contact met ons op en laat je informeren wat onze tarieven zijn om jou te helpen met aankoop en of verkoop. Kijk alvast eens op onze tarievenpagina voor meer informatie.

makelaar-ijmuidentest1
IJmuiden strand huisjes

Woningmarkt IJmuiden

De woningmarkt in IJmuiden heeft een stabiele aantrekkingskracht, mede door de groeiende interesse van zowel lokale bewoners als mensen die de drukte van de stad willen ontvluchten. De variëteit aan woningen biedt voor elk wat wils, van starters tot gezinnen en zelfs senioren op zoek naar een rustige plek om te genieten van hun pensioen. Ook bieden mogelijkheden en flexibiliteit voor opbouw en uitbouw veel kansen voor huizen in IJmuiden.

KLANTEN VERTELLEN

Milan van EedenMilan van Eeden
11:15 21 May 24
Erg fijne ondersteuning gehad van een zeer gecompliceerd aankoopproces. Vooral de communicatie was erg goed, altijd snelle reactie! Zou deze makelaar zeker aanbevelen.
Dorota OstrowskaDorota Ostrowska
10:46 03 May 24
Ik raad het echt aan. Heeft ons geholpen een huis te vinden, waarvan we dachten dat het onmogelijk was. Super tevreden.
Thuy NGUYENThuy NGUYEN
09:37 02 May 24
Het was mij een genoegen om met Arne samen te werken. Hij is zeer toegewijd en gedetailleerd. Belangrijk is dat hij van het begin tot het einde servicegericht is. We hebben ons huis via zijn service verkocht, we zijn erg blij en kunnen hem van harte aanbevelen.
Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Klik hieronder op platformen voor woningen in IJmuiden

Funda Aland
Aland Pararius