• ✅ Betalen na succesvolle afronding
 • ✅ Introductie in Hoofddorp of online
 • ✅ Scherp laag tarief
 • ✅ Service naar jouw situatie
 • ✅ Prima ervaringen in Hoofddorp
 • ✅ Begeleiding van begin tot eind
 • ✅ Ook ’s buiten kantoortijden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling
 • ✅ Betalen na succesvolle afronding
 • ✅ Introductie in Hoofddorp of online
 • ✅ Scherp laag tarief
 • ✅ Service naar jouw situatie
 • ✅ Prima ervaringen in Hoofddorp
 • ✅ Begeleiding van begin tot eind
 • ✅ Ook ’s buiten kantoortijden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling

Veel gestelde vragen aan onze makelaar in Hoofddorp

Heeft de makelaar woningen beschikbaar in Hoofddorp?

De makelaar in Hoofddorp zoekt, verkoopt, huurt en verhuurd in Hoofddorp. Momenteel hebben we met enig regelmaat een woning beschikbaar komen in de verhuur in Hoofddorp. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien of wij u kunnen helpen bij uw zoektocht. Bekijk ook ons actuele woningaanbod om te zien of er een woning tussen zit die aan uw wensen voldoet.

Welke diensten leveren jullie in Hoofddorp?

Wij doen zowel aanhuur, verhuur, aankoop en verkoop in Hoofddorp. Met een prachtige klantenkring uit zowel Amsterdam als Hoofddorp biedt dat soms ook diverse voordelen. We krijgen ook met regelmaat woningen beschikbaar voor huren in Hoofddorp. Daarnaast zoeken we graag met u mee naar een koopwoning en of verkopen we uw woning in Hoofddorp tegen het beste resultaat.

Welke garanties heb ik bij jullie?

Het vinden of verkopen van een woning in Hoofddorp doet de makelaar met het geen betalen zonder resultaat principe. Je betaald pas als het proces is gelukt en afgerond. Een kleine uitzondering kan zijn de start kosten voor advertenties en rapporten voor inmeten etc.

Is Hoofddorp een aantrekkelijke optie?

De woningprijzen zijn nog iets gunstiger dan in de hoofdstad. En toch ben je met het OV of wellicht zelfs de fiets niet ver van het bruisende A’dam.

Wat kost een makelaar in Hoofddorp?

De makelaar in Hoofddorp komt graag kennismaken. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden en tarieven. Kijk ook eens op onze tarievenpagina voor meer informatie.

Woning kopen in Hoofddorp

Sta je op het punt een woning te kopen in Hoofddorp? Dan begrijpen we dat er tal van vragen door je hoofd kunnen spelen: Wat wordt er momenteel betaald voor woningen in Hoofddorp en wat is een goed bod zonder dat ik veel te veel betaal? En hoe zit het met moderniseren van de woning? Geen zorgen! Onze ervaren makelaar in Hoofddorp staat voor je klaar om al deze vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces. Wij kunnen je met ons uitgebreide netwerk in contact brengen met klusjesmannen en aannemers om bepaalde aspecten bij een woning na de koop aan te pakken. Zoals die een nieuwe keuken of badkamer. Of misschien wil je een nieuwe vloer en de muren glad hebben.

Woning verkopen in Hoofddorp

Bij de verkoop is het van vitaal belang om met kennis en zorg de woning tegen het best mogelijke resultaat te verkopen. Ook in de huidige markt met overbieden vereist het tactiek en vaardigheden om het maximale eruit te halen. Meer targetten op mensen uit de hoofdstad die meer te besteden hebben kan een aantrekkelijke strategie zijn. De makelaar in Hoofddorp neemt alle mogelijkheden met je door. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op al jouw vragen en een kennismakingsgesprek.

Makelaar Hoofddorp

Over de makelaar in Hoofddorp

Voor een succesvolle afronding van elke verkooptransactie zet onze makelaar zich in Hoofddorp iedere keer weer 100% in. Wij streven naar het beste resultaat voor jou. Met onze ruime ervaring en inzet zetten we ons in om jouw doelen te realiseren. Een kennismaking in Hoofddorp of online verplicht je tot niets en zorgt dat je wellicht al antwoord krijgt op enkele dringende vragen. Ontdek hoe wij je kunnen bijstaan bij het verwezenlijken van jouw wensen en behoeften. Het regelen van een kennismakingsgesprek is simpel. Neem contact op met ons kantoor en we plannen graag een geschikte datum en tijd die voor jou uitkomt.

Wonen in Hoofddorp

Centrale ligging: Hoofddorp bevindt zich in de provincie Noord-Holland, nabij de luchthaven Schiphol en op korte afstand van Amsterdam en andere grote steden in de regio. Zakelijk centrum: Met het Business Park Hoofddorp en diverse bedrijventerreinen is de stad een belangrijk zakelijk centrum, met veel werkgelegenheid in diverse sectoren.
Winkelmogelijkheden: Hoofddorp biedt uitgebreide winkelvoorzieningen, waaronder het winkelcentrum Vier Meren en diverse winkelstraten met een gevarieerd aanbod aan winkels, boetiekjes en restaurants.
Groene omgeving: Ondanks de stedelijke ontwikkeling heeft Hoofddorp ook veel groene ruimtes, parken en natuurgebieden, zoals het Hoofddorpmermeerse Bos, waar bewoners kunnen genieten van ontspanning en recreatie.
Moderne architectuur: De stad heeft een mix van historische en moderne architectuur, met hedendaagse gebouwen en duurzame ontwikkelingen die het stadsbeeld kenmerken.

Hoofddorp centrum & ligging

Hoofddorp is extra aantrekkelijk met de gunstige ligging ten opzichte van de hoofdstad en Schiphol. Met de trein ben je binnen 20 minuten overal zo. Terwijl voldoende faciliteiten, winkels en recreatie te vinden is in en nabij Hoofddorp.

KLANTEN VERTELLEN

Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader
Funda Aland
Aland Pararius