• ✅ Alleen betalen na succesvolle afronding
 • ✅ Kennismaking in Haarlem of online
 • ✅ Scherp laag tarief
 • ✅ Plan op maat voor Haarlem
 • ✅ Goede ervaringen in Haarlem
 • ✅ Begeleiding in gehele proces van A-Z
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling
 • ✅ Alleen betalen na succesvolle afronding
 • ✅ Kennismaking in Haarlem of online
 • ✅ Scherp laag tarief
 • ✅ Plan op maat voor Haarlem
 • ✅ Goede ervaringen in Haarlem
 • ✅ Begeleiding in gehele proces van A-Z
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling

Zie diverse vragen die onze Haarlem makelaar krijgt

Heeft de makelaar woningen beschikbaar in Haarlem?

De makelaar in Haarlem zoekt, verkoopt, huurt en verhuurd in Haarlem. Momenteel hebben we met enig regelmaat een woning beschikbaar komen in de verhuur in Haarlem. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien of wij u kunnen helpen bij uw zoektocht. Bekijk ook ons actuele woningaanbod om te zien of er een woning tussen zit die aan uw wensen voldoet.

Welke diensten leveren jullie in Haarlem?

Wij doen zowel aanhuur, verhuur, aankoop en verkoop in Haarlem. Met een prachtige klantenkring uit zowel Amsterdam als Haarlem biedt dat soms ook diverse voordelen. We krijgen ook met regelmaat woningen beschikbaar voor huren in Haarlem. Daarnaast zoeken we graag met u mee naar een koopwoning en of verkopen we uw woning in Haarlem tegen het beste resultaat.

Welke garanties heb ik bij jullie?

Het vinden of verkopen van een woning in Haarlem doet de makelaar met het geen betalen zonder resultaat principe. Je betaald pas als het proces is gelukt en afgerond. Een kleine uitzondering kan zijn de start kosten voor advertenties en rapporten voor inmeten etc.

Is Haarlem een aantrekkelijke optie?

De woningprijzen zijn nog iets gunstiger dan in de hoofdstad. En toch ben je met het OV of wellicht zelfs de fiets niet ver van het bruisende A’dam.

Wat kost een makelaar in Haarlem?

De makelaar in Haarlem komt graag kennismaken. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden en tarieven. Kijk ook eens op onze tarievenpagina voor meer informatie.

Makelaar Haarlem heeft prachtige woning gekocht voor client

Met aankoopmakelaar een woning kopen in Haarlem

In Haarlem komt overbieden via verkoop op inschrijving regelmatig voor. Om het beste resultaat te behalen, is kennis, geduld en een doordacht plan essentieel. Overweeg je een verhuizing naar Haarlem? Dan raden wij aan om dit te doen met een aankoopmakelaar die bekend is met de lokale markt. Aland heeft een ervaren aankoopmakelaar in Haarlem. Sta je op het punt een woning te kopen in Haarlem? Dan komen er heel wat vragen bij kijken: Is de fundering solide? Hoeveel moet ik bieden? En wat zijn de mogelijkheden voor verbouwingen? Onze ervaren makelaar in Haarlem staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces. Plan vrijblijvend een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken. Bij Aland rekenen we niets voor een eerste gesprek of het beantwoorden van je vragen.

De verkoopmakelaar verkoopt jouw woning in Haarlem

Denk je eraan om je woning in Haarlem te verkopen? Dan bieden wij een gratis waardebepaling aan om je een indicatie te geven van de verwachte verkoopprijs. Ook geven we graag tips om je huis beter naar voren te laten komen. Bij de verkoop is het cruciaal om alle relevante informatie te verstrekken. Vooral bij oudere woningen is het essentieel om potentiële gebreken die kenbaar zouden moeten zijn openbaar te maken, om problemen na de verkoop te voorkomen.
Bij Aland Makelaar hebben we al vele tevreden klanten geholpen bij hun vastgoedtransacties in Haarlem. Laten we samen kijken hoe we bij de verkoop van jouw woning in Haarlem het hoogste resultaat kunnen realiseren! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het kopen of verkopen van een woning in Haarlem!

Makelaar Haarlem

Over de makelaar in Haarlem

Onze makelaar in Haarlem zet zich altijd in voor een succesvolle afronding van elke verkooptransactie. Wij streven naar het beste resultaat voor jou. Met onze ruime ervaring en inzet zetten we ons in om jouw doelen te realiseren. Maak vrijblijvend kennis met de makelaar in Haarlem en ontdek hoe wij je kunnen bijstaan bij het verwezenlijken van jouw wensen en behoeften. Het regelen van een kennismakingsgesprek is simpel en gratis. Neem contact op met ons kantoor en we plannen graag een geschikte datum en tijd die voor jou uitkomt.

Makelaar Haarlem vertelt over wonen in deze prachtige stad

Graag deel ik louter positieve ervaringen als makelaar in Haarlem over het wonen in Haarlem. De stad biedt een unieke combinatie van historische charme, culturele diversiteit en een bruisend stadscentrum. Het prachtige oude centrum, met zijn prachtige grachten, historische gebouwen en gezellige pleinen, creëert een fantastische leefomgeving. Haarlem is zeer populair, maar biedt nog steeds meer vierkante meters en opties dan de hoofdstad. Bovendien biedt Haarlem een ​​meer gezinsvriendelijk leven om kinderen op te voeden en meer tijd in de natuur rondom de stad door te brengen.

Haarlem staat ook bekend om zijn levendige kunst- en cultuurscene, met tal van galerijen, theaters en evenementen gedurende het hele jaar. In het centrum vind je een breed scala aan winkels, restaurants en cafés, zodat je alles kunt vinden wat je nodig hebt.
In je vrije tijd biedt de strategische ligging van Haarlem, tussen de hoofdstad en de kust, verschillende opties voor verkenning en ontspanning buiten de stad.

Of je nu hunkert naar de levendige energie van het stadscentrum of wilt verbinden met de natuur en het prachtige strand van Zandvoort en Bloemendaal, beide zijn binnen handbereik per fiets en/of trein.

Haarlem biedt meerdere transportopties, waaronder bussen, treinen en fietsen. In de zomer kun je genieten van een boottocht door de prachtige grachten van Haarlem en de stad vanuit een ander perspectief bekijken. Probeer een fietstocht door de betoverende duinlandschappen rondom de stad, waar paden door natuurgebieden slingeren en je de mogelijkheid bieden om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en in contact te komen met de natuur.

Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een balans tussen stedelijke ervaring en de mogelijkheid om zich terug te trekken in de natuur. Haarlem biedt het beste van beide werelden: een mix van historische gebouwen, culturele rijkdom en uitstekende toegang tot buitenactiviteiten, wat het tot een onweerstaanbaar toevluchtsoord maakt. Een perfecte plek om thuis te noemen en te genieten van de eindeloze geneugten die deze betoverende stad te bieden heeft.

Culturele en monumentale gebouwen Haarlem

Deze foto is een van vele favoriete oude gebouwen en plekken van onze makelaar in Haarlem. Naast de prachtige gracht zijn er veel meer van dit soort schilderachtige plekken met prachtige oude gebouwen te vinden. Zowel binnen de stad als daarbuiten. Het moge duidelijk zijn dat we zelf erg genieten van alle prachtige dingen dat Haarlem te bieden heeft. Wil je meer weten over Haarlem of onze diensten in deze stad. Neem gerust zonder verplichtingen vrijblijvend contact met ons op.

Makelaar foto haarlem gracht

Makelaar in Haarlem recente woningen

Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Klik op de platformen hieronder en zoek direct naar woningen in Haarlem

Funda Aland
Aland Pararius