• ✅ Pas betalen na afronding
 • ✅ Kennismaking online of in Diemen
 • ✅ Laag en net tarief
 • ✅ Verkoopplan
 • ✅ Uitstekende ervaringen
 • ✅ Begeleiding in gehele proces van A-Z
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling
 • ✅ Pas betalen na afronding
 • ✅ Kennismaking online of in Diemen
 • ✅ Laag en net tarief
 • ✅ Verkoopplan
 • ✅ Uitstekende ervaringen
 • ✅ Begeleiding in gehele proces van A-Z
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling

Veel gestelde vragen voor de makelaar in Diemen?

Hebben jullie woningen beschikbaar in Diemen?

De makelaar in Diemen doet aan kopen en verkopen van woningen in Diemen. Ben je op zoek naar een woning in Diemen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien of wij je kunnen helpen bij jouw zoektocht. Bekijk ook ons actuele woningaanbod om te zien of er een woning tussen zit in Diemen of omstreken die aan jouw wensen voldoet.

Zijn jullie ook aan- en verhuurmakelaar in Diemen?

Je kan een woning of studio door Aland laten verhuren. Met veel klanten uit de hoofdstad omgeving zorgen voor een soepel proces en voeren alle controles uit om een betrouwbare huurder te vinden in Diemen.

Welke garanties heb ik bij jullie?

Het vinden of verkopen van een woning in Zaandam doet de makelaar met het geen betalen zonder resultaat principe. Je betaald pas als het proces is gelukt en afgerond. Een kleine uitzondering kan zijn de start kosten voor advertenties en rapporten voor inmeten etc.

Is Diemen prettig wonen?

Diemen kent gunstigere prijzen dan de hoofdstad. En toch ben je met het OV of wellicht zelfs de fiets niet ver van het bruisende A’dam.

Wat kost een Aland makelaar in Diemen?

Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden en tarieven van onze makelaar in Diemen en in bijzonder Holland park. Kijk ook eens op onze tarievenpagina voor meer informatie.

Makelaar Diemen appartementen Holland Park

Woning kopen in Diemen

Ben je van plan een woning te kopen in Diemen? We begrijpen dat je met veel vragen zit. Vragen als: Wat is een passend bod? Moet ik een woning kopen waarbij renovaties moeten worden gedaan na de aankoop? Maak je geen zorgen! Onze ervaren makelaar in Diemen staat klaar om al deze vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Woning verkopen in Diemen

Ook bij de verkoop is het van cruciaal belang om de woning met kennis en zorg te presenteren voor het beste resultaat. Onze makelaar in Diemen heeft al vele tevreden klanten geholpen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op al jouw vragen en een kennismakingsgesprek.

Wonen in Diemen

Diemen heeft een gunstige ligging en is strategisch gelegen vlakbij Amsterdam en andere grote steden in de regio. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Diemen ligt ook in een groene omgeving met veel groene ruimtes, parken en natuurgebieden waar bewoners kunnen genieten van rust en ontspanning. Diemen heeft een grote diversiteit aan woningen, van moderne appartementen tot eengezinswoningen.  Er zijn ook nog wat oudere en historische panden, waardoor er voor elk wat wils is. Diemen beschikt over meerdere voorzieningen zoals winkels, winkelcentra, scholen, sportfaciliteiten en recreatiemogelijkheden, waardoor het een prettige plek is om te wonen voor gezinnen en jonge professionals. Diemen is meer een dorp dan een stad en heeft in bepaalde delen een hechtere gemeenschap en lokale betrokkenheid. Er zijn tal van activiteiten en evenementen die de sociale connecties bevorderen.

Diemen Noord, Diemen Zuid & Holland park

In Diemen Noord heb je wat grotere rijtjeswoningen en enkele vrijstaande huizen met grote tuin. In Diemen Zuid is de mooie nieuwbouwwijk Holland park gebouwd. Diemen Holland Park is een modern en levendige buurt met mix van vooral appartementen. Met zijn centrale ligging, goede verbindingen met het openbaar vervoer en diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en recreatiegebieden in de buurt, is Diemen Holland Park een aantrekkelijke plek om te wonen voor zowel gezinnen als jonge professionals. Met station Diemen Zuid en de metro op loopafstand heb je vanaf een appartement in Diemen Holland park volgens de makelaar een prima aansluiting met de hoofdstad. Laat de makelaar helpen met jouw woning in Diemen Holland park

KLANTEN VERTELLEN

Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Kijk middels de platformen hieronder naar woningen in Diemen

Funda Aland
Aland Pararius