• ✅ Pas betalen na afronding
 • ✅ Kennismaking online of in Diemen
 • ✅ Laag en net tarief
 • ✅ Verkoopplan
 • ✅ Uitstekende ervaringen
 • ✅ BBegeleiding in het gehele proces van A-Z
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling
 • ✅ Pas betalen na afronding
 • ✅ Kennismaking online of in Diemen
 • ✅ Laag en net tarief
 • ✅ Verkoopplan
 • ✅ Uitstekende ervaringen
 • ✅ Begeleiding in het gehele proces van A-Z
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling

Veel gestelde vragen voor de makelaar in Diemen?

Hebben jullie woningen beschikbaar in Diemen?

De makelaar in Diemen doet aan kopen en verkopen van woningen in Diemen. Ben je op zoek naar een woning in Diemen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien of wij je kunnen helpen bij jouw zoektocht. Bekijk ook ons actuele woningaanbod om te zien of er een woning tussen zit in Diemen of omstreken die aan jouw wensen voldoet.

Hebben jullie woningen verkocht in Diemen?

Wij hebben woningen verkocht in Diemen. Recentelijk een prachtig appartement op de Carel Willinkgracht die voor een recordprijs is verkocht. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en we vertellen je graag meer.

Welke garanties heb ik bij jullie?

Het vinden of verkopen van een woning in Zaandam doet de makelaar met het no-cure-no-pay principe. Je betaalt pas als een woningoverdracht is afgerond. Een kleine uitzondering kan zijn de start kosten voor advertenties en rapporten voor inmeten etc.

Is Diemen prettig wonen?

Diemen kent gunstigere prijzen dan de hoofdstad. En toch ben je met het OV of wellicht zelfs de fiets niet ver van het bruisende A’dam.

Wat kost een Aland makelaar in Diemen?

Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden en tarieven van onze makelaar in Diemen en in het bijzonder Holland park. Kijk ook eens op onze tarievenpagina voor meer informatie.

Makelaar Arne in Diemen Holland Park

Kopen in Diemen

Als je een huis wilt kopen in Diemen begrijpen wij dat je met veel vragen zit. Vragen als: Wat is een passend bod? Moet ik gaan voor die woning waarbij renovaties moeten worden gedaan na de aankoop? Maak je geen zorgen! Onze ervaren makelaar in Diemen staat klaar om al deze vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Verkopen in Diemen

Bij de verkoop van je huis is het van cruciaal belang om alle belangrijke stappen te doorlopen en met zorg te presenteren. Alleen zo kom je tot het beste resultaat en voorkom je problemen. Onze makelaar in Diemen heeft veel klanten naar tevredenheid geholpen. Wil jij ook begeleiding bij de verkoop in Diemen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op al jouw vragen en een kennismakingsgesprek.

Makelaar Diemen appartementen Holland Park

Wonen in Diemen

Diemen heeft een gunstige ligging en is strategisch gelegen vlakbij Amsterdam en andere grote steden in de regio. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Diemen ligt ook in een groene omgeving met veel groene ruimtes, parken en natuurgebieden waar bewoners kunnen genieten van rust en ontspanning. Diemen heeft een grote diversiteit aan woningen, van moderne appartementen tot eengezinswoningen.  Er zijn ook nog wat oudere en historische panden, waardoor er voor elk wat wils is. Diemen beschikt over meerdere voorzieningen zoals winkels, winkelcentra, scholen, sportfaciliteiten en recreatiemogelijkheden, waardoor het een prettige plek is om te wonen voor gezinnen en jonge professionals. Diemen is meer een dorp dan een stad en heeft in bepaalde delen een hechtere gemeenschap en lokale betrokkenheid. Er zijn tal van activiteiten en evenementen die de sociale connecties bevorderen.

Diemen Noord & Diemen Zuid

In Diemen Noord vind je voornamelijk woonwijken met een mix van huur- en koopwoningen. Deze wijk heeft een meer traditioneel karakter met veel gezinswoningen en appartementen. Er zijn verschillende scholen, winkels en sportfaciliteiten in de buurt, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving met goede voorzieningen.
Diemen Zuid is voornamelijk bekend vanwege de modernere architectuur en de aanwezigheid van het grote winkelcentrum Diemerplein. Deze wijk heeft een mix van koop- en huurappartementen. De voorzieningen en de nabijheid van het openbaar vervoer maken het een gewilde locatie.

Diemen Holland park

Diemen Holland Park is een mooie nieuwbouwwijk die is gebouwd tussen 2015 en 2019. Holland Park is een moderne en levendige buurt met mix van vooral appartementen. Met zijn centrale ligging, goede verbindingen met het openbaar vervoer en diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en recreatiegebieden in de buurt, is Diemen Holland Park een aantrekkelijke plek om te wonen voor zowel gezinnen als jonge professionals. Met station Diemen Zuid en de metro op loopafstand heb je vanaf een appartement in Diemen Holland Park volgens de makelaar een prima aansluiting met de hoofdstad. Laat de makelaar helpen met jouw woning in Diemen Holland Park

Klik op de platformen hieronder voor de huizenmarkt in Diemen

Woningen op Funda in Diemen
Zoek naar woningen in Diemen op Pararius