• ✅ Alleen betalen na beste resultaat
 • ✅ Kennismaking op Zeeburgereiland
 • ✅ Goed tarief
 • ✅ Plan gebaseerd op Zeeburgereiland
 • ✅ Goede ervaringen op Zeeburgereiland
 • ✅ Uithanden nemen van begin tot eind
 • ✅ Ook ‘s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling
 • ✅ Alleen betalen na beste resultaat
 • ✅ Kennismaking op Zeeburgereiland
 • ✅ Goed tarief
 • ✅ Plan gebaseerd op Zeeburgereiland
 • ✅ Goede ervaringen op Zeeburgereiland
 • ✅ Uithanden nemen van begin tot eind
 • ✅ Ook ‘s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling

Veel gestelde vragen over Zeeburgereiland

Welke voorzieningen zijn er op Zeeburgereiland?

Zeeburgereiland heeft diverse voorzieningen op het eiland en in de nabijheid. We sommen enkele belangrijke voorzieningen op:

 • Basischool MKC Zeeburgereiland
 • Cburg college
 • Supermarkt Albert Heijn
 • Koffie & Lunchroom Bluey’s
 • Restaurant Haddock
 • Huisartsenpraktijk Zeeburgereiland
Hoe is de verbinding naar en van Zeeburgereiland?

De verbinding van en naar Zeeburgereiland is laatste jaren enorm verbeterd. Naast de supersnelle tram van en naar Amsterdam Centraal is er ook een pont verbinding en rijden en bussen.
Hieronder een korte samenvatting van bereikbaarheid:

 • Bus verbinding 37
 • In 7,5 minuut op Amsterdam CS met tram 26
 • Voldoende parkeerplekken en oplaadpunten voor auto
 • Gratis parkeren vanaf 19:00, op Zon- en feestdagen
 • Direct bij oprit naar A10
Welke garanties heb ik bij jullie?

Het vinden of verkopen van een woning op Zeeburgereiland doet de makelaar met het geen betalen zonder resultaat principe. Je betaald pas als het proces is gelukt en afgerond. Een kleine uitzondering kan zijn de start kosten voor advertenties en rapporten voor inmeten etc.

Is wonen op Zeeburgereiland fijn?

Zeeburgereiland ligt nog binnen de ring en is prettig, veilig en rustig wonen in een groene en waterrijke omgeving. Er zijn diverse prachtige wandel en fietsroutes. Je hebt de landmarkt op loopafstand en in de toekomst de prachtige Sluisbuurt die vol komt met nieuwe winkels en faciliteiten.

Wat kost een makelaar voor Zeeburgereiland?

Neem contact met ons op en laat je informeren wat onze tarieven zijn om jou bij te staan op Amsterdam Zeeburgereiland. Kijk alvast eens op onze tarievenpagina voor meer informatie.

Makelaar Zeeburgereiland Arne

Woning kopen op Zeeburgereiland

Ontdek het plezier van het vinden van jouw droomwoning op Zeeburgereiland, met de deskundige begeleiding van onze makelaar. Als toonaangevende makelaar in het Zeeburgereiland gebied begrijpen wij de unieke aantrekkingskracht van dit stadsdeel. Of je nu op zoek bent naar een sfeervol appartement met uitzicht op het water, een ruim gezinshuis, wij zijn er om de ideale woning voor jou te vinden. Onze ervaren makelaar staat je bij gedurende het hele aankoopproces, van het zoeken naar beschikbare woningen tot het regelen van bezichtigingen en het voeren van onderhandelingen om de beste prijs te verkrijgen. Jouw wensen en behoeften staan centraal, en we werken nauw met je samen om jouw perfecte huis op Zeeburgereiland te vinden.

Woning verkopen op Zeeburgereiland

Aland is was voorheen woonzaam en gevestigd op Zeeburgereiland. Zodoende kent de makelaar de woningen en nog belangrijker de prijzen die zijn betaald voor diverse woningen goed. Er is enorm veel vraag. Er zit een verschil tussen een woning op Zeeburgereiland te verkopen en deze te verkopen voor de hoogste prijs. Dat laatste is waar de makelaar van Aland zich op richt. Verkopen lukt iedereen maar juist dat extra hoge bedrag realiseren. Dat doe je met bepaalde vaardigheden, ervaring en (lokale) kennis van de buurt.

Zeeburgereiland Skatebaan

Buurten op Zeeburgereiland

Zeeburgereiland bestaat uit de sportheldenbuurt, een bedrijventerrein achter Shell Kriterion en Sluisbuurt. De Sportheldenbuurt heeft straatnamen van bekende oud-topsporters. Omstreeks 2013-2014 zijn op Zeeburgereiland in de sportheldenbuurt de eerste zelfbouwkavels opgeleverd. Daaromheen zijn in de jaren ook in diverse straten ook appartementencomplexen gebouwd. Diverse woning waaronder in de Kea Boumanstraat en Mary van der Sluisstraat zijn verkocht door onze Zeeburgereiland makelaar. De sportheldenbuurt is compleet volgebouwd met stuk voor stuk prachtige nieuwbouw woningen. Een (kind)vriendelijke buurt met alle faciliteiten en een groot skatepark in het midden. Er zijn woningen voor singles, stellen maar natuurlijk ook gezinnen.

Recente activiteit makelaar Zeeburgereiland

Makelaar Sluisbuurt

De bouw van de Sluisbuurt is inmiddels onderweg. De bruggen voor over de toekomstige grachten zijn gereed en in het midden is de INHolland campus gebouwd en enkele eerste woontorens. Het eerste grote bouwproject was eind 2021 begonnen. De sluisbuurt wordt een fantastische buurt met tot 125 meter hoge woontorens. Een unicum voor Amsterdamse begrippen. Het wordt een autoluwe buurt met winkels, restaurants, cafe’s en kantoren. Aland houdt veel bij over de Sluisbuurt. Voor de toekomst is Aland uw Sluisbuurt makelaar actief op Zeeburgereiland

De Makelaar vertelt over de omgeving

Het eiland wordt omringd door water.  Je vindt hier ook vele prachtige wandel en fietsroutes. Bijvoorbeeld door Diemerpark, Durgerdam of Ransdorp. Er is een verbinding naar Amsterdam-Noord, een inmiddels ook een pont naar Amsterdam-Oostelijk havengebied, Steigereiland, IJburg en een OV tramverbinding naar de binnenstad. Deze brengt u in slechts 7,5 minuut via maar 4 haltes naar Amsterdam Centraal Station. En dat maakt de ligging van Zeeburgereiland zeer gunstig. Rustig en waterrijk gelegen maar toch zo in de binnenstad. De ligging is ook uitermate gunstig voor mensen die met de auto naar hun werk gaan. Je rijdt in de ochtend direct zonder file of vaststaan de A10 oprit op. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren kan ’s avonds gratis. Ideaal voor ontvangen van bezoek.

Woning verkopen op Zeeburgereiland

Overweeg jij een appartement of huis op Zeeburgereiland te verkopen of verhuren? Voor alle makelaar diensten op Zeeburgereiland kan je bij ons terecht. Denk eens aan je voormalige buurtgenoot en lokale Zeeburgereiland makelaar. Aland staat je graag vrijblijvend te woord.

Zeeburgereiland Appartementen Mary van der Sluisstraat

KLANTEN VERTELLEN

Vu NamVu Nam
17:58 05 Jun 24
Top makelaar, heeft ons zeer goed geholpen met kopen van een woning. De communicatie was erg goed, altijd snelle reactie! Zou Arne zeker aanbevelen.
trang vutrang vu
17:02 05 Jun 24
Aland Makelaars is de beste makelaar in omgeving Haarlem en IJmuiden. Zeer goed geholpen met koopwoning, na 2 keer bezichtiging meteen raak. We zijn heel blij met Arne.Top Service en altijd afspraak nakomen.
Milan van EedenMilan van Eeden
11:15 21 May 24
Erg fijne ondersteuning gehad van een zeer gecompliceerd aankoopproces. Vooral de communicatie was erg goed, altijd snelle reactie! Zou deze makelaar zeker aanbevelen.
Dorota OstrowskaDorota Ostrowska
10:46 03 May 24
Ik raad het echt aan. Heeft ons geholpen een huis te vinden, waarvan we dachten dat het onmogelijk was. Super tevreden.
Thuy NGUYENThuy NGUYEN
09:37 02 May 24
Het was mij een genoegen om met Arne samen te werken. Hij is zeer toegewijd en gedetailleerd. Belangrijk is dat hij van het begin tot het einde servicegericht is. We hebben ons huis via zijn service verkocht, we zijn erg blij en kunnen hem van harte aanbevelen.
Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Klik hieronder op platformen voor woningen op Zeeburgereiland

Zoek op Funda naar woningen op Zeeburgereiland