De Makelaar in Amsterdam West vertelt het volgende

In Amsterdam West zijn verschillende wijken te vinden, zoals de Baarsjes, Bos & Lommer, Houthavens, Oud West en Westerpark binnen de ring, en Nieuw West buiten de ring, met omliggende wijken rondom de Sloterplas en Osdorp. Als jouw Aland Makelaars staan wij graag voor je klaar als betrouwbare partner in Amsterdam West. Wij nemen met plezier de volledige zorg uit handen gedurende het hele proces en streven altijd naar het beste resultaat. Of het nu gaat om de aankoop of verkoop van jouw woning, wij zorgen met een doordachte strategie, onze ervaring en ons enthousiasme voor een resultaat waar we trots op kunnen zijn.

 • ✅ No cure no pay
 • ✅ Gratis oriëntatiegesprek in West
 • ✅ Concurrerend tarief
 • ✅ Strategische aanpak
 • ✅ Zeer bekend in Oud West
 • ✅ Groot netwerk
 • ✅ Goede ervaringen op de woningmarkt
 • ✅ Begeleiding en ontzorging van A-Z
 • ✅ 24/7 bereikbaar
 • ✅ No cure no pay
 • ✅ Gratis oriëntatiegesprek in West
 • ✅ Concurrerend tarief
 • ✅ Strategische aanpak
 • ✅ Zeer bekend in Oud West
 • ✅ Groot netwerk
 • ✅ Goede ervaringen op de woningmarkt
 • ✅ Begeleiding en ontzorging van A-Z
 • ✅ 24/7 bereikbaar

Veel voorkomende vragen mbt Amsterdam West

Werkt de makelaar in heel West?

Wij werken in vrijwel alle buurten van Amsterdam-West zowel binnen als buiten de Ring A10 waaronder de gebieden, Slotervaart, Sloterplas en Osdorp.

Hebben jullie huurwoningen beschikbaar?

Bekijk ook ons actuele woningaanbod om te zien of er een woning in Amsterdam-West tussen zit. Is er geen woning beschikbaar kunnen we je mogelijk bijstaan als makelaar met een zoekopdracht. Neem gerust contact op voor een kennismaking en informatie over onze makelaardij in Amsterdam West

Welke garanties heb ik bij jullie?

Het vinden of verkopen van een woning in Amsterdam West doet de makelaar met no cure no pay. Je betaald pas als het proces is gelukt en afgerond. Een kleine uitzondering kan zijn de startup kosten voor advertenties, foto’s en rapporten voor inmeten etc.

Wat zijn leuke buurten in Amsterdam West?

Het voormalige Amsterdam Oud West is meest populair. Met daarna Bos & Lommer en Westerpark. Deze buurten zijn de laatste 15 jaar enorm opgeknapt en er zijn veel leuke eet en drinkgelegenheden bijgekomen. Er woont een relatief jong publiek en jonge gezinnen.

Wat zijn jullie kosten voor het verkopen van mijn woning?

Het verschilt per woning en met name de prijsklasse van de woning. We leggen je graag uit in een persoonlijk gesprek adv het adres van je woning wat wij rekenen aan courtage.

Makelaar Amsterdam West

Amsterdam West verkopen woning

Overweeg je jouw appartement of huis in Amsterdam West te verkopen? Denk dan aan Aland Makelaars. Wij staan graag vrijblijvend voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden bij de verkoop van je woning in Amsterdam West. Vertrouw op de ervaren makelaar voor een soepele en succesvolle verkoopervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen!

Makelaar Oud West

Oud West werd het stadsdeel genoemd dat grofweg tussen de binnenstad, Bos & Lommer  en Overtoom ligt. Oud West is een mooie buurt met prachtige appartementen en woningen met tuin. Tegenwoordig anno 2024 soms nog gewilder dan het zuidelijke stadsdeel. Onze Makelaar heeft zelf jarenlang in Oud West gewoond en kent het stadsdeel goed.

Amsterdam-West

Jordaan

De Jordaan is een van de meest geliefde en populaire buurten van Amsterdam. De bruincafe’s, gezellige straatjes, vele winkels zorgen samen voor een unieke sfeer. De makelaar uit Amsterdam West is regelmatig in de Jordaan te vinden. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor- of verkoop in deze buurt.

Westerpark

Stadsdeel Westerpark is een zeer geliefd deel van het westelijke deel van Amsterdam. Er is veel bestaande bouw en sinds enkele jaren grenst het aan de prachtige nieuwe wijk Houthavens. De makelaar in Amsterdam West kent Westerpark maar ook Houthavens goed en helpt u graag mee met de aan- of verkoop van uw woning.

Bos & Lommer

Bos & Lommer is steeds meer in trek. Oud bouw maar ook enkele nieuwbouw projecten die door de jaren zijn gebouwd zorgen voor een diverse buurt.

Osdorp & Sloterplas

Het gebied rondom Sloterplas en Osdorp is steeds meer in trek. De prijzen zijn iets gunstiger  tov binnen de ring. Heerlijk genieten aan en op de Sloterplas. In Osdorp zijn ook veel winkels te vinden.

Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Aland Makelaars

 • Aalsmeerweg 85-B
 • 1059AE Amsterdam
 • Telefoon 0202101335