• ✅ No cure no pay
 • ✅ Intake en kennismaking thuis in Oost
 • ✅ Tarief op maat
 • ✅ Lokale kennis
 • ✅ Eerdere verkoop ervaringen in Oost
 • ✅ Begeleiding in gehele proces van A-Z
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling
 • ✅ No cure no pay
 • ✅ Intake en kennismaking thuis in Oost
 • ✅ Tarief op maat
 • ✅ Lokale kennis
 • ✅ Eerdere verkoop ervaringen in Oost
 • ✅ Begeleiding in gehele proces van A-Z
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling

Vragen gericht aan de Amsterdam Oost makelaar

Welke buurten zijn er in Amsterdam Oost?

In Amsterdam Oost heb je veel verschillende buurten en benamingen. We sommen hier de meeste wijken op.

 • Amsteldorp
 • Betondorp
 • Dapperbuurt
 • De Meer
 • Don Bosco
 • Frankendael
 • Indische buurt
 • Julianapark
 • Omval
 • Oostpoort
 • Oosterparkbuurt
 • Transvaalbuurt
 • Weesperzijde
Welke garanties heb ik zoals no cure no pay?

Het vinden of verkopen van een woning in Amsterdam Oost doet de makelaar met het no cure no pay principe. Je betaald pas als het proces is afgerond.

Wat voor soort mensen wonen er in Amsterdam Oost?

Er wonen veel singles, gezinnen en alleenstaanden. Zowel autochtoon als mensen met een migratie achtergrond. Per buurt zijn er nog wat verschillen. Laat je verder informeren door onze Amsterdam Oost makelaar.

Zijn er huizen beschikbaar in Amsterdam Oost?

Het aanbod verschilt met de dag. Het beste is onderaan de pagina op de Funda en of Pararaius logo te klikken alsmede op onze aanbod pagina om te zien welke woningen er nu beschikbaar zijn. Onze aankoopmakelaar in Amsterdam Oost kan jou bijstaan als je op Funda een leuke woning hebt gezien. Natuurlijk kunnen we ook actief voor jouw zoeken.

Wat zijn de tarieven van de Amsterdam Oost makelaar?

We geven een indicatie van tarieven van onze makelaar in Oost op onze tarieven pagina. Verder mag je altijd contactopnamen om eens te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Bekijk voor nu eerst onze tarieven pagina voor meer informatie.

Makelaar Amsterdam Oost

Amsterdam Oost makelaar

Om in Amsterdam Oost een nieuw huis te verkopen of je bestaande huis te verkopen ga je naar Aland. De Amsterdam Oost makelaar kan met kennis en expertise die je bijstaat in het koop- of verkoopproces van een woning. Op deze pagina vind je een korte beschrijving van enkele buurten die vallen onder het werkgebied van de makelaar in Amsterdam Oost. Klik op de links voor uitgebreidere informatie over de wijk en buurt.

Aankoop en verkoopmakelaar in Oost

De makelaar heeft jarenlang gewoond en gewerkt in Amsterdam Oost. Daarmee is goede jarenlange kennis opgebouwd van dit deel van de stad inclusief het prijsverloop. Als je van plan bent om een appartement of huis in Amsterdam Oost te kopen of verkopen bel je vandaag nog met Aland.

Wonen in Amsterdam Oost

Amsterdam Oost, een bruisend stadsdeel dat bekend staat om zijn levendige sfeer, culturele diversiteit en historische charme. We geven graag meer inzicht in het dagelijkse leven van de bewoners hier. Een van de prominente plekken die het hart van Amsterdam Oost vormen, is de Javastraat. De levendige Javastraat is een smeltkroes van culturen en gemeenschappen. Je vindt hier een rijke mix van winkels, boetieks, restaurants en cafés, waar mensen van over de hele wereld samenkomen om te genieten van heerlijk eten, winkelen en sociaal contact. De Javastraat weerspiegelt de diversiteit van de buurt en biedt een scala aan culinaire hoogstandjes, van Surinaamse roti tot Turkse kebab en alles daartussenin.

Een ander iconisch kenmerk van Amsterdam Oost is de Dappermarkt.

Deze levendige markt, gelegen in de Dapperbuurt, is een broeinest van activiteit, waar bezoekers kunnen dwalen tussen kraampjes vol verse producten, textiel, bloemen en meer. Het is een plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten, boodschappen doen en genieten van de levendige atmosfeer die zo typerend is voor deze buurt.
Op een zonnige dag kan je ontspannen in de natuur van het Oosterpark. Een prachtig park met groene grasvelden, kronkelende paden en schilderachtige vijvers. Het is een favoriete plek voor bewoners om te zonnen, wandelen, te joggen, te picknicken of gewoon te genieten van een moment van rust.
Er zijn in Amsterdam Oost veel culinaire geneugten. Met een overvloed aan restaurants en cafés verspreid over de buurt, is er voor elk wat wils. Of je nu zin hebt in een traditionele Nederlandse maaltijd, een exotische internationale keuken of een trendy café voor een avondje uit, je zult zeker iets vinden dat aan je smaak voldoet.

Amsterdam Oost kent diverse wijken. De ene wijk nog hipper dan de andere wijk. Er zijn woningen voor alle segmenten en budgetten.

Bel of mails ons voor de mogelijkheden. Aland staat je graag vrijblijvend te woord.

Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Kijk alvast op de platformen hieronder voor woningen in Amsterdam Oost

Funda Aland
Aland Pararius