• ✅ Alleen betalen na beste resultaat
 • ✅ Kennismaking bij u thuis
 • ✅ Prima courtage
 • ✅ Plan gebaseerd op Amsterdam-Noord
 • ✅ Lokale kennis in Noord
 • ✅ Uithanden nemen van begin tot eind
 • ✅ Ook ‘s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling
 • ✅ Alleen betalen na beste resultaat
 • ✅ Kennismaking bij u thuis
 • ✅ Prima courtage
 • ✅ Plan gebaseerd op Amsterdam-Noord
 • ✅ Lokale kennis in Noord
 • ✅ Uithanden nemen van begin tot eind
 • ✅ Ook ‘s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling

Terugkerende vragen mbt Amsterdam-Noord

Welke voorzieningen zijn er in Noord?

Het noordelijke stadsdeel heeft vrijwel alle voorzieningen. Er is een groot winkelcentrum bij Buikslotermeerplein waar de makelaar ook regelmatig diverse boodschappen haalt. Er is ook een biologische supermarkt de Landmarkt. Sinds enkele jaren is er ook een groot bioscoop complex in Noord.

Hoe is de verbinding naar en van Amsterdam-Noord?

Naast de drie postverbindingen kan je ook via de Coentunnel met de auto naar de binnenstad. Daarnaast rijden er ook bussen.

Welke garanties heb ik bij jullie?

Het vinden of verkopen van een woning in Amsterdam Noord doet de makelaar met het geen betalen zonder resultaat principe. Je betaald pas als het proces is gelukt en afgerond. Een kleine uitzondering kan zijn de start kosten voor advertenties en rapporten voor inmeten etc.

Hoe is het wonen in Amsterdam-Noord?

Amsterdam-Noord biedt iets vriendelijkere prijzen en meer ruimte dan in het deel onder het IJ. Er zijn meer kind en gezinsvriendelijke wijken en veel scholen.

Wat kost een makelaar in Amsterdam-Noord?

Neem contact met ons op en laat je informeren wat onze tarieven zijn om jou bij te staan op Amsterdam-Noord. Kijk alvast eens op onze tarievenpagina voor meer informatie.

Makelaar Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord een huis kopen

Met de onmisbare begeleiding van onze ervaren makelaar uit Amsterdam-Noord heb je meteen een fantastische start van je zoektocht. Als lokale expert die zelf ook heeft gewoond in het Amsterdam Noord gebied, is onze makelaar doordrongen van de buitengewone aantrekkelijkheid dat Amsterdam Noord in sommige wijken te bieden heeft. Of je nu opzoek bent naar een leuk appartement langs het IJ of een royale gezinswoning. Onze makelaar in Amsterdam Noord staat open om iedereen te begeleiden. Met zorg en toewijding door elke stap van het aankoopproces, van het speuren naar beschikbare woningen tot het organiseren van bezichtigingen en het voeren van effectieve onderhandelingen om de meest gunstige deal te verkrijgen. Start vandaag en samen met jou gaan we aan de slag om dat perfecte huis in Amsterdam Noord te vinden.

In Amsterdam Noord een huis verkopen

Door zelf te hebben gewoond in Amsterdam-Noord is er diepgaande kennis van de huizenmarkt en de stijgende prijzen. Onze makelaar blijft op de hoogte van de lokale markttrends en ontwikkelingen. De vraag in Amsterdam Noord is enorm en het verkopen van een woning is één ding, maar het realiseren van de hoogst mogelijke verkoopprijs is een kunst op zich. Hier ligt onze focus bij de Amsterdam-Noord makelaar. We begrijpen dat het bereiken van die extra hoge prijs niet alleen afhankelijk is van verkopen, maar vereist specifieke vaardigheden, jarenlange ervaring in verkopen gecombineerd met een lokale kennis van de buurt. Onze makelaar is gepassioneerd om elke klant te helpen het maximale uit hun verkoop te halen, met een persoonlijke aanpak en toegewijde begeleiding van begin tot eind.

Makelaar Durgerdam

Makelaar Durgerdam

Aland is tevens ook een makelaar in Durgerdam. Dit prachtige gebied is onderdeel van Landelijk Amsterdam Noord. Durgerdam ligt net buiten de Ring A10 naast Schellingwoude. Het is zeer landelijk gegeven met weilanden en natuurlijk prachtig uitzicht over het Markermeer. Durgerdam is een historisch dorp dat terug gaat naar de 13e eeuw. De meeste huizen komen echter uit de 17 en 18e vanwege een grote brand die het hele dorp heeft afgebrand in 1687.
Durgerdam heeft parkeerplaatsen voor de deur met vergunning en is goed bereikbaar met de fiets. Bent jij opzoek naar een makelaar die jou kan bijstaan in Durgerdam? Neem gerust contact met ons op.

Dijkwoningen in Amsterdam Noord

Als je Amsterdam Noord wat beter leert kennen zul je zien dat er veel mooie wijken en straten zijn. De Makelaar van Aland kan jou adviseren over de verschillende wijken van Amsterdam Noord. Zo zijn er prachtige historische dijkwoningen op de Schellingwouderdijk en Nieuwendammerdijk. Ook zijn er prachtige nieuwbouw wijken zoals op de Schepenlaan, rondom de A’dam toren, NDSM en in de wijk Elzenhagen. Met uitzondering van het gebied rondom de A’dam toren en het overhoeks gebouw is Noord ook een stuk prijs vriendelijker dan aan de Centrum kant. Ook biedt Amsterdam Noord veel basisscholen en kindvriendelijke buurten. Aland is de perfect makelaar voor Amsterdam Noord.

Makelaar Buikslotermeerplein en Elzenhagen

Rondom het winkelcentrum van Buikslotermeerplein zijn er veel woongelegenheden te vinden waarmee de makelaar bekend is. Noordelijker boven Buikslotermeerplein ligt de nieuwe woonwijk Elzenhagen. Elzenhagen is een nieuwe woonwijk nabij het Amsterdam-Noord metro en bus station. Er zijn ook basisscholen en kinderopvang in Elzenhagen te vinden.

Vu NamVu Nam
17:58 05 Jun 24
Top makelaar, heeft ons zeer goed geholpen met kopen van een woning. De communicatie was erg goed, altijd snelle reactie! Zou Arne zeker aanbevelen.
trang vutrang vu
17:02 05 Jun 24
Aland Makelaars is de beste makelaar in omgeving Haarlem en IJmuiden. Zeer goed geholpen met koopwoning, na 2 keer bezichtiging meteen raak. We zijn heel blij met Arne.Top Service en altijd afspraak nakomen.
Milan van EedenMilan van Eeden
11:15 21 May 24
Erg fijne ondersteuning gehad van een zeer gecompliceerd aankoopproces. Vooral de communicatie was erg goed, altijd snelle reactie! Zou deze makelaar zeker aanbevelen.
Dorota OstrowskaDorota Ostrowska
10:46 03 May 24
Ik raad het echt aan. Heeft ons geholpen een huis te vinden, waarvan we dachten dat het onmogelijk was. Super tevreden.
Thuy NGUYENThuy NGUYEN
09:37 02 May 24
Het was mij een genoegen om met Arne samen te werken. Hij is zeer toegewijd en gedetailleerd. Belangrijk is dat hij van het begin tot het einde servicegericht is. We hebben ons huis via zijn service verkocht, we zijn erg blij en kunnen hem van harte aanbevelen.
Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Klik op de platformen hieronder om te zien wat er in Amsterdam-Noord beschikbaar is

Zoek naar woningen in Amterdam Noord op Funda
Zoek naar woningen in Amterdam Noord op Funda