• ✅ Alleen betalen na beste resultaat
 • ✅ Kennismaking op IJburg
 • ✅ Goed tarief
 • ✅ Plan gebaseerd op IJburg
 • ✅ Goede ervaringen op IJburg
 • ✅ Uithanden nemen van begin tot eind
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling
 • ✅ Alleen betalen na beste resultaat
 • ✅ Kennismaking op IJburg
 • ✅ Goed tarief
 • ✅ Plan gebaseerd op IJburg
 • ✅ Goede ervaringen op IJburg
 • ✅ Uithanden nemen van begin tot eind
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling

Vragen over IJburg die we vaak horen

Welke voorzieningen zijn er op IJburg?

IJburg heeft veel winkels en ook diverse voorzieningen in de nabijheid. We sommen enkele belangrijke voorzieningen op:

 • Albert Heijn, Deka-Markt, Hema & Vomar
 • Basisschool Archipel
 • Basisschool Dalton de Poseidon
 • Basisschool Willibrord
 • Basisschool Obs Olympus
 • Basisschool Dalton de Poseidon
 • Middelbare scholen
 • Restaurants
 • Tram en bus verbindingen
 • Veel parkeergelegenheid
 • Stadsstrand Blijburg
Hoe is de verbinding naar en van IJburg?

De verbinding van en naar IJburg is laatste jaren enorm verbeterd. Naast de supersnelle tram van en naar Amsterdam Centraal is er ook een pont verbinding en rijden en bussen.
Hieronder een korte samenvatting van bereikbaarheid:

 • Bus verbinding 37
 • In 15-20 minuten op Amsterdam CS met tram 26
 • Voldoende parkeerplekken en oplaadpunten voor auto
 • Direct bij oprit naar A10
Welke garanties heb ik bij jullie?

Het vinden of verkopen van een woning in IJburg doet de makelaar met het geen betalen zonder resultaat principe. Je betaald pas als het proces is gelukt en afgerond. Een kleine uitzondering kan zijn de start kosten voor advertenties en rapporten voor inmeten etc.

Is wonen op IJburg fijn?

IJburg ligt net buiten de ring en is prettig, veilig en rustig wonen in een groene en waterrijke omgeving. Er zijn diverse prachtige wandel en fietsroutes.

Wat kost een makelaar voor IJburg?

Neem contact met ons op en laat je informeren wat onze tarieven zijn om jou bij te staan op IJburg. Kijk alvast eens op onze tarievenpagina voor meer informatie.

Banner IJburg klein

Woning kopen op IJburg

Verken de IJburg met de deskundige begeleiding van onze IJburg makelaar. Als ervaren makelaar in IJburg begrijpen wij de unieke charme van dit stadsdeel. Of je nu op zoek bent naar een knus appartement met prachtig uitzicht op het water of een ruim gezinshuis, wij zijn er om de perfecte woning voor jou te vinden en om te helpen bij de verkoop van je woning tegen het hoogste resultaat. Je ontvangt aankoop begeleiding  van begin tot eind. Wij helpen zoeken naar beschikbare woningen, plannen bezichtigingen en het onderhandelen voor de beste prijs. In geval dat je een oude woning achterlaat helpen wij je graag met de verkoop daarvan. Zo helpen wij bij een soepele transitie en verhuizing.

Woning verkopen op IJburg

Aland is was voorheen woonzaam en gevestigd nabij IJburg en kent alle lokale buurten en faciliteiten. De woningen en het prijsverloop door de jaren is bekend. Er is momenteel enorm veel vraag. Er bestaat een verschil tussen het verkopen van een woning op IJburg en het realiseren van de hoogste verkoopprijs. Dit laatste is waar de makelaar van Aland zich op richt. Iedereen kan een woning verkopen, maar het behalen van die extra hoge verkoopprijs vereist specifieke vaardigheden, ervaring en een diepgaande (lokale) kennis van de buurt.

Sluishuis IJburg banner klein

Ligging IJburg

De eilandengroep ligt net wat verder buiten het centrum voorbij Zeeburgereiland. Daar begint IJburg eerst met Steigereiland en vervolgens het hart van IJburg het Haveneiland. IJburg ligt wat verder in het oostelijke deel. Bijna iedereen die op IJburg is gaan wonen is louter enthousiast over het wonen op IJburg. Het is een prachtige wijk met moderne woningen van starter tot luxe segment verspreid in diverse delen van de wijk. IJburg is ook enorm groen en waterrijk. Er zijn fantastische woningen aan het water en of tuin. Ook zijn er woningen met een aanlegplek voor boot onder de woning of direct aan de woning. De woningprijs is op veel plekken dan ook gunstiger dan de woningen in de drukke binnenstad. Ook worden er nog veel nieuwe huizen en wijken bijgebouwd. Dit gebeurt bij het nieuwe opgespoten stuk naast strand Blijburg. Mocht u willen verkopen of kopen op IJburg denk dan aan uw lokale IJburg makelaar, Aland.

De omgeving van IJburg

IJburg ligt tussen het Diemerpark en Markermeer. Het Diemenpark is een prachtig park met veel groen om te ontspannen, zwemmen, hardlopen of bijvoorbeeld te fietsen. Via de Nesciobrug (fietsbrug) vanuit Diemerpark is het ook mogelijk naar Diemen te fietsen.
Naast het groen en water zijn op IJburg allerlei cafe’s, resutaurants, sportscholen en winkels te vinden. Van grote supermarkten tot slagerij en visboer. De ligging is ook bijzonder gunstig voor mensen die met de auto van en naar hun werk reizen. U kunt in de ochtend direct de A10 en of A1 oprijden. Er is veel parkeergelegenheid en parkeren kan ’s avonds gratis. Ideaal voor ontvangen van bezoek. Zoekt u een IJburg en of Steigereiland makelaar die alles over de buurt weet? Neem vandaag nog contact op met Aland.

Makelaar Steigereiland

Aland is ook de makelaar voor woningen op het Steigereiland. Wij vertellen u graag meer over dit prachtige gebied dat onderdeel is van IJburg. Steigereiland ligt tussen het hart van IJburg en Zeeburgereiland in net naast de oprit / afrit A10. Het is daarmee nog een stuk dichter bij de stad dan het centrum van IJburg. Steigereiland kent net als heel IJburg een landelijk en waterrijke omgeving. Het heeft enorm veel fantastische woningen zoals de drijvende huizen. Enkele bewoners van de drijvende huizen omschrijven het gevoel dat zij ervaren alsof ze het hele jaar door op een vakantiepark wonen. Aland werkt nabij steigereiland en kent de buurt als makelaar goed.
Het steigereiland wordt omringd door water. Er is een nabije verbinding naar Noord, Oost, Zeeburgereiland, IJburg en een OV tram verbinding naar Centraal station. Deze brengt u in een minuut of 12 minuut en zo’n 6 haltes naar Amsterdam Centraal station. En dat maakt de ligging van Steigereiland niet verkeerd. Het is een rustigere en veilige buurt met veel water en groen.

KLANTEN VERTELLEN

Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Klik hieronder op platformen voor woningen op IJburg

Funda Aland
Aland Pararius