Jouw makelaar in Amsterdam Centrum

De makelaar in Amsterdam Centrum staat je bij in dit prachtige historische stadsdeel, waar de straten zijn gevuld met prachtige en veelal monumentale panden. In een markt met veel vraag en weinig aanbod, kan het overwegen van een woning die wat opknapwerk vereist een interessante optie zijn. De Amsterdam Centrum makelaar biedt niet alleen begeleiding bij aan- en verkopen, maar brengt je ook in contact met kwalitatieve aannemers die kunnen helpen bij renovaties. Wil je liever een instapklare woning dan zoeken we deze en brengen we samen het juiste bod uit.

 • ✅ No cure no pay
 • ✅ Oriëntatiegesprek in ’t centrum
 • ✅ Voordelige tarieven
 • ✅ Aanpak op maat
 • ✅ Goede ervaringen op de woningmarkt
 • ✅ Beoordeelt met een 4,9/5 op Google
 • ✅ Begeleiding en ontzorging van A-Z
 • ✅ 24/7 bereikbaar
 • ✅ No cure no pay
 • ✅ Oriëntatiegesprek in ’t centrum
 • ✅ Voordelige tarieven
 • ✅ Aanpak op maat
 • ✅ Goede ervaringen op de woningmarkt
 • ✅ Beoordeelt met een 4,9/5 op Google
 • ✅ Begeleiding en ontzorging van A-Z
 • ✅ 24/7 bereikbaar

Makelaar voor panden aan grachtengordel

Amsterdam staat bekend om haar prachtige grachtengordel en grachtenpanden. De een nog mooier dan de ander. Sommige zijn gesplitst in meerdere appartementen of kunnen gesplitst worden. Vaak hebben ze een klassiek karakter. De makelaar heeft veel panden aan de grachtengordel gezien en gaat graag met enthousiasme aan de slag met het verkopen van jouw prachtige grachtenpand aan de grachtengordel van Amsterdam centrum.

Makelaar Amsterdam Centrum
Amsterdam Centrum

Makelaar 9 straatjes Amsterdam centrum

De 9 straatjes, gelegen tussen vier schilderachtige grachten in het historische centrum van Amsterdam, vormen een labyrint van negen charmante steegjes. Hier ontvouwt zich een ware schatkist aan unieke boetiekjes, gezellige eetgelegenheden en knusse cafés, die de buurt een onmiskenbaar karakter geven. Maar de aantrekkingskracht van deze buurt reikt verder dan enkel winkelen en dineren; het is een idyllische plek om te wonen, te midden van het levendige stadsleven. Met alle voorzieningen binnen handbereik en omringd door de bedrijvigheid van de stad, ervaar je een dynamische levensstijl die zijn gelijke niet kent.

Contact met makelaar in Amsterdam Centrum

Of je nu voorkeur hebt voor een kennismaking bij jou thuis of eerst liever online, de makelaar in Amsterdam Centrum is flexibel en past zich aan jouw wensen aan. Met een diepgaande kennis van de lokale markt en ervaring in het Amsterdamse Centrum, komen we in geval van een verkoop graag vrijblijvend langs bij de woning. Dan kunnen we de staat en ruimte beoordelen. Daarna delen wij ons inzicht over wat jouw woning potentieel kan opbrengen in de huidige markt, en bespreken met jou hoe we dit het beste kunnen aanpakken.

Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Aland Makelaars

 • Aalsmeerweg 85-B
 • 1059AE Amsterdam
 • Telefoon 0202101335