• ✅ Alleen betalen na resultaat
 • ✅ Oriëntatiegesprek in Amsterdam
 • ✅ Laag en net tarief
 • ✅ Verkoopplan voor Amsterdam woningmarkt
 • ✅ Goede ervaringen in Amsterdam
 • ✅ Begeleiding bij aankoop en verkoop
 • ✅ Ook buiten kantoortijden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling
 • ✅ Alleen betalen na resultaat
 • ✅ Oriëntatiegesprek in Amsterdam
 • ✅ Laag en net tarief
 • ✅ Verkoopplan voor Amsterdam woningmarkt
 • ✅ Goede ervaringen in Amsterdam
 • ✅ Begeleiding bij aankoop en verkoop
 • ✅ Ook buiten kantoortijden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling

Als lokale makelaar begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen die de Amsterdamse markt biedt. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis in de bruisende binnenstad, een gezinsvriendelijke woning in een van de charmante buitenwijken, of een investeringsobject in een opkomende buurt, wij zijn er om je te helpen.

Bij Aland Makelaar hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, en stellen een op maat gemaakt plan op dat aansluit bij jouw doelen. Ons doel is om jou een soepel en stressvrij traject te bieden, waarbij we streven naar het beste resultaat voor jou als klant.

Makelaar in Amsterdam

Aland is de Amsterdam Makelaar gevestigd Amsterdam. De makelaar kent alle buurten van Amsterdam goed. Als fullservice makelaar kan je voor zowel koop, verkoop als (ver)huur bij de Amsterdam makelaar terecht. Woningen in Amsterdam vereisen net even meer aandacht bij punten als erfpacht, monumentale status, funderingen en de vereniging van eigenaren. Aland heeft alle kennis in huis om een soepel transactie tot stand te brengen. Veel blije klanten gingen jou voor. Heb jij plannen om te verhuizen naar een andere woning binnen Amsterdam? Een kennismaking is GRATIS en vrijblijvend. Onze Amsterdam makelaar van Aland kan je voorzien van een gratis waardebepaling om je een indicatie te geven van de te verwachten verkoopprijs.

Makelaar Amsterdam

Woning kopen in Amsterdam

Een woning kopen in Amsterdam is anno 2024 een behoorlijke uitdaging. Het vereist veel financiële middelen door de grote populariteit van de stad en het woning tekort. Het gevolg is dat er voor elke woning veel mensen in rij staan en een bieding uitbrengen. Vrijwel altijd boven de vraagprijs. Ook met het grote te kort zijn er kansen om een woning in Amsterdam te kopen. Woningen die helemaal opgeknapt zijn en mooi meubilair hebben, al dan niet alleen voor de verkoop foto’s, gaan voor hogere prijzen weg dan woningen die moeten worden opgeknapt. Dan is er nog de kwestie erfpacht. Een erfpacht tot 2036 hoeft niet verkeerd te zijn mits de verkoopprijs gunstig is en of de afkoopsom voor eeuwigdurend betaalbaar is en inverhouding staat tot aanschafprijs. Tegelijk moet je goed uitzoeken wat de consequenties zijn als je de woning rond 2030 of later weer wilt verkopen. De nieuwe bewoner krijgt dan immers een nieuwe canon in zijn periode als bewoner. Aland Makelaars kan je dit allemaal uitleggen en je hierover adviseren bij het kopen van een woning in Amsterdam. Veel mensen willen woningen waar wat aan verbouwd moet worden overslaan. Maar vaak liggen daar nou net de kansen om met minder concurrentie en tegen betere prijs een woning te kopen. Aland kan je bijstaan en in contact brengen met aannemers om de woning op te knappen.

Woning verkopen in Amsterdam

De markt is zo overzit dat iedereen een woning in Amsterdam kan verkopen. Je kan hem ook zelf verkopen. Maar er zit echt een verschil tussen een woning in Amsterdam verkopen tegen een mooi resultaat of een woning in Amsterdam verkopen tegen het hoogste en beste resultaat. Daar komt een ervaren commerciële sales gedreven makelaar van Aland bij kijken. Niet voor niets hebben het merendeels van de bedrijven in Nederland nog sales teams en accountmanagers in dienst. Gedreven makelaars met sales ervaring halen betere resultaten dan mensen die dat niet hebben. We lichten een tipje van de sluier. Bij bezichtigingen wordt vaak gevraagd indicaties hoeveel mensen er kijken en voor hoeveel de woning weg gaat. Hoewel er geen hard advies over word gegeven kan er wel degelijk met feiten zoals verkochte woningen uit de buurt een “hogere” richting worden gegeven. Natuurlijk wijzen we alleen op de duurdere woningen en niet die ene goedkope. Ga je zelf je woning verkopen of kies je een makelaar waarvoor je een van de zovele bent dan mis je dit soort cruciale dingen om die extra paar duizend euro binnen te halen. Een ander ding is actief en enthousiast bezig te zijn tijdens bezichtigingen. Sommige mensen vinden de woning mooi en willen wel bieden maar in hun ogen is het net niet die echt top woning die ze elders zagen. Met voorbeelden hoe de woning met lichte ingrepen kan worden verbeterd kan je die mensen enthousiaster krijgen dat ze wel tot het uiterste gaan.

Makelaar Amsterdam monumentale panden

Amsterdamse woningmarkt

De Amsterdamse woningmarkt kenmerkt zich door de prachtige oude en monumentale panden. Sommige panden uit de jaren 1600. Als Amsterdam makelaar komt Aland dagelijks in prachtige woningen.

De prachtige stad Amsterdam heeft veel aantrekkingskracht. Daardoor is de al krappe woningmarkt in Nederland in de hoofdstad nog erger. Het vereist vaardigheden en in het geval van zoeken naar een woning wat doorzettingsvermogen. Onze makelaar in Amsterdam heeft alle kennis en kunde om het beste resultaat te behalen bij jouw koop en of verkoop.

KLANT REVIEWS

Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

MAKELAAR PER STADSDEEL

Zoek middels de platformen hieronder naar woningen in Amsterdam

Funda Aland
Aland Pararius

Aland Makelaars

 • Aalsmeerweg 85-B
 • 1059AE Amsterdam
 • Telefoon 0202101335