• ✅ No cure no pay
 • ✅ Oriëntatiegesprek in Amstelveen
 • ✅ Concurerend tarief
 • ✅ Verkoopplan
 • ✅ Goede ervaringen in Amstelveen
 • ✅ Begeleiding in gehele proces van A-Z
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling
 • ✅ No cure no pay
 • ✅ Oriëntatiegesprek in Amstelveen
 • ✅ Concurrerende tarief
 • ✅ Verkoopplan
 • ✅ Goede ervaringen in Amstelveen
 • ✅ Begeleiding in gehele proces van A-Z
 • ✅ Ook ’s avonds en in weekenden bereikbaar
 • ✅ Gratis waardebepaling

Vragen aan de Amstelveen makelaar?

Hebben jullie nu woningen in Amstelveen?

De Amstelveen makelaar doet aankoop, aanhuur, verhuur en verkoop. Zoek je een woning in Amstelveen? Neem dan vrijblijvend contact op om te zien of wij jou kunnen helpen zoeken. Bekijk ook ons actuele woning aanbod om te zien of er een woning tussen zit.

Doen jullie ook huurwoningen in Amstelveen?

Je kan je woning altijd door Aland laten verhuren. Wij zorgen voor een soepel proces en voeren alle controles uit om een betrouwbare huurder te vinden in Amstelveen.

Welke garanties heb ik zoals no cure no pay?

Het vinden of verkopen van een woning in Amstelveen doet de makelaar met het no cure no pay principe. Je betaald pas als het proces is afgerond.

Is Amstelveen goedkoper dan de hoofdstad?

Amstelveen heeft iets gunstigere prijzen dan de hoofdstad. En toch ben je met de tram of fiets zo in het bruisende A’dam.

Wat kost een makelaar in Amstelveen?

Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden en tarieven van onze makelaar in Amstelveen. Kijk ook eens op onze tarievenpagina voor meer informatie.

Makelaar Amstelveen
Verkochte woning in Amstelveen

Over de makelaar in Amstelveen

Onze makelaar in Amstelveen staat garant voor een succesvolle afronding van elke verkooptransactie, waarbij we streven naar het beste resultaat voor jou. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding zetten we ons in om jouw woon doelstellingen te realiseren. Maak vrijblijvend kennis met ons en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw wensen en behoeften. Het plannen van een kennismakingsgesprek is eenvoudig en gratis. Bel ons kantoor en we plannen graag een geschikte datum en tijd in die voor jou werkt. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Wonen in Amstelveen

Wonen in Amstelveen biedt een unieke mix van rustige groene omgevingen, bruisende stadsvoorzieningen en een levendige culturele scene. Ontdek de charme van het wonen nabij Amsterdam, geniet van prachtige parken en uitstekende voorzieningen, en ervaar de diverse culinaire en recreatieve mogelijkheden die deze stad te bieden heeft. Amstelveen is de perfecte plek om thuis te komen en te genieten van een hoogwaardige levensstijl. Onze makelaar in Amstelveen kan u meehelpen in de zoektocht naar een prachtige woning.

Amstelveen Stadshart

Het Stadshart van Amstelveen is het bruisende hart van de stad, waar winkelen, cultuur en ontspanning samenkomen in een levendige omgeving. Met een indrukwekkende selectie aan winkels, boetieks en restaurants biedt het Stadshart een diverse winkelervaring voor iedereen. Naast het winkelaanbod is er ook ruimte voor kunst en cultuur, met galerijen, theaters en evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dagje winkelen, een culturele ervaring of gewoon wilt genieten van een gezellige sfeer, het Stadshart van Amstelveen heeft voor elk wat wils.

KLANTEN VERTELLEN

Nini NguyenNini Nguyen
10:02 23 Jan 24
Ik heb de mogelijkheid om met Arne samen te werken via de verwijzing van een vriend. Met duidelijke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden heeft Arne het hele proces van het kopen van mijn nieuwe huis soepel en tegen een zeer goede prijs verzorgd. Ik waardeer het zeer dat Arne mij zelfs na de aankoop hielp met mijn renovatieproces, onderhandelde met de aannemer en opvolgde waar nodig.Beveel de service ten zeerste aan!!
Patty RochaPatty Rocha
15:26 18 Jan 24
Ik heb Arne ontmoet tijdens een bezoek aan een woning in mijn eentje. Ik besefte dat ik geen idee had wat ik moest controleren tijdens een bezoek aan een woning en had het geluk een beschikbare makelaar te ontmoeten. Hij heeft me geholpen bij het vinden van een onroerend goed om te kopen in iets meer dan een maand, en was zeer behulpzaam bij de onderhandelingen en ook zeer vindingrijk bij het regelen van inspecties, taxaties en notarisafspraken. Hij antwoordt snel, heeft geduld met onze zorgen en begreep snel wat ik zocht in een woning. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan.
Stefan 86Stefan 86
13:47 09 Jan 24
In het proces van het vinden van een huurwoning ben ik goed geholpen door dit makelaarskantoor.
Tra My NgTra My Ng
15:25 21 Oct 23
Arne heeft geholpen mijn huis te verkopen en ook een nieuw huis te kopen, alles ging heel goed en soepel. Arne was ALTIJD beschikbaar voor rondleidingen aan huis, zeer goed thuis in de omgang met andere makelaars om dingen snel gedaan te krijgen, waardoor het koop- en verkoopproces zo snel en gemakkelijk was. Zijn reactievermogen was ongelooflijk. Het was echt een plezier om met Arne samen te werken.
Petite AnnePetite Anne
15:16 22 Jun 23
Arne van Aland Makelaars is zeer professioneel, heeft een grote zakelijke flair en handelde te allen tijde in mijn belang. Arne deed haar uiterste best om mij te helpen mijn huis te vinden. Hij toont geduld, vastberadenheid en enthousiasme. Ik beveel de diensten van Aland Makelaars ten zeerste aan.
Alessandro FornainiAlessandro Fornaini
20:59 08 Mar 23
Wij hebben Arne leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis, hij was makelaar van de verkopende partij. We hadden zo’n goede verbinding dat we besloten hem in te huren om ons oude appartement te verkopen.Hij voldeed zeker aan onze verwachtingen. Door de jaren heen hadden we ervaring met verschillende makelaars hier in Amsterdam en vonden Arne de meest proactieve, praktische en toegewijde voor ons.
Karolina MatogaKarolina Matoga
21:48 07 Mar 23
Geweldige makelaar! Arne is zeer beschikbaar en betrouwbaar. Hij geeft altijd goed advies en legt alles uit bij twijfel. Het hoogste niveau in een zeer vriendelijke sfeer. Wij bevelen het van harte aan!
Luuk v ELuuk v E
11:41 13 Dec 22
Zeer tevreden over Arne, goed enthousiast en betrokken.
Bashir KaziBashir Kazi
12:39 13 May 22
Beste service en top kwaliteit! Hij komt afspraken altijd na en altijd vriendelijk, wat voor vragen je ook hebt. We zijn echt blij met Arne als makelaar.
Gustavo Lucena LageGustavo Lucena Lage
10:34 19 Jan 22
Goede en integere makelaar met ontzettend veel kennis van de woningmarkt. Bedankt voor de goede service!
Georgios CapponGeorgios Cappon
16:53 18 Jan 22
Aland Makelaars is een top nieuwe makelaar in Zeeburg, Amsterdam. Hij werkt secure, is eerlijk en behulpzaam. Zeker aan te raden als je je huis wilt verkopen!
paul tonkespaul tonkes
14:31 18 Jan 22
Aland heeft mij succesvol begeleid bij de verkoop van mijn huis. Dat ging allemaal voorspoedig met een vlotte en professionele afhandeling. en dat terwijl ik grotendeels in het buitenland zat.
js_loader

Klik op onderstaande platformen voor woningen in Amstelveen

Funda Aland
Aland Pararius