Makelaar werkgebied

De makelaar voor Noord Holland met als focus de gemeentes in en rondom de Hoofdstad. Als lokale makelaar in de hoofdstad en Noord Holland hebben we een schat aan kennis opgebouwd. Klanten waarderen ons met een indrukwekkende score van 9,6 en hoger. De makelaar van Aland biedt niet alleen expertise, maar ook goede prijzen en persoonlijke service. Onze makelaar komt graag bij je thuis voor een kennismakingsgesprek. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken of onze makelaar ook bij jou in de buurt actief is. Voor gedetailleerde informatie over steden waar we onze echte focus op hebben, klik op de knop hieronder. Als jouw plaats of regio niet vermeld staat, staan we ook altijd klaar om je te helpen.

Achtergrond makelaar van Aland

Makelaar achtergrond

In 2009 startte ik mijn ondernemersreis tijdens mijn bachelor studie. Naast mijn zakelijke avonturen had ik een sterke interesse in vastgoed. In 2012 verwierf ik mijn eerste woning en sindsdien heb ik verschillende vastgoedtransacties voltooid.
In 2018 verkocht ik mijn bedrijf. Na een periode van reflectie over mijn passies en ervaringen, besefte ik mensen te willen helpen en uitstekende service bieden in vastgoed. Klanten helpen met zoiets belangrijks met een goed resultaat geeft mij voldoening. Het kopen en verkopen van woningen is naast een passie een bron van plezier. Met talloze succesvolle transacties en een groot aantal tevreden klanten achter me, geloof ik dat mijn ondernemersgeest, expertise en netwerk van onschatbare waarde zijn voor mijn klanten. Elke opdracht probeer ik weer met veel plezier tot een goed einde te brengen.