NEEM DIE STAP

SAMEN MET ALAND

Het is een hele klus om tegenwoordig aan een woning te komen met het woningtekort. Zonder makelaar maak je nog minder kans om er tussen te komen. Laat Aland u helpen bij de zoektocht!

Huis kopen icon goud

Nieuwe regels woningmarkt

Goed nieuws is dat er steeds meer maatregelen komen vanuit de overheid. Vanaf 1 april 2022 geldt er binnen Amsterdam een zelfbewoonplicht voor woningen tot 512.000 euro. Dat is een hoopvol begin en zou starters en mensen met kleiner budget kunnen helpen op de woningmarkt.

U wilt een woning kopen in Amsterdam. Het kopen van een huis, een appartement of een woonboot is een flinke klus. Een goed advies over het uit te brengen bod en snelheid van handelen zijn essentieel.

Indien u een huis wilt kopen moet u allereerst zekerheid hebben van een hypotheekverstrekker hoeveel u kunt lenen. Zo weet u waar u naar kunt zoeken. Zelf berekenen geeft een indicatie maar wellicht is er toch meer of minder mogelijk. Het gaat er uiteindelijk om dat wanneer u een huis ziet dat u wilt kopen dat u kunt toeslaan. Daarnaast is het ook van belang voor verkoper dat u een vertrouwd gevoel mee geeft met zekerheid dat u het huis gaat en wilt kopen.

Winnende bod makelaar kopen woning Amsterdam

ZORGEN VOOR HET WINNENDE BOD

Indien u een huis wilt kopen is het verstandig om met een hypotheekverstrekker uw financiële situatie vooraf te bespreken. U heeft dan een goede indicatie van uw mogelijkheden, of het door u uit te brengen bod haalbaar is en of u aan de voorwaarden van de hypotheekverstrekker kunt voldoen.

Aankoopmakelaar voor het kopen een huis

Een ander punt dat vertrouwen geeft bij verkoper is het werken met een aankoopmakelaar. Daarmee is er toch wederom meer kans dat de kopers serieus zijn. Bovendien praat dat toch makkelijker en zorgt voor een soepelere transactie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis kennismaking. Aland is uw aankoop makelaar voor het kopen van een huis of woning. Wij leggen u graag uit hoe wij denken een huis voor te kopen. Aland rekent als aankoopmakelaar een tarief van 1% inclusief BTW.

Aankoop makelaar voor kopen woning Amsterdam