ENERGIEKE & ONDERNEMENDE

MAKELAAR

U bent van plan om uw woning te verkopen in Amsterdam of in de nabijheid. Aland is een verkoopmakelaar waar u kunt rekenen op gericht meedenken met uw situatie, snelheid, service, ontzorging en tot slot zorgen voor een zo goed mogelijke opbrengst.

Plan nu vrijblijvend een kennismaking

3D impressie

3D impressies

De meeste kopers hebben in de praktijk vaak een slecht inlevingsvermogen. Door spullen en of kleuren op de muur heenkijken is voor veel mensen lastig. Een 3D impressie kan een toekomstige koper een goede indruk geven wat er allemaal mogelijk is met een bepaald deel van de woning. Een nieuwe trendy hippe inrichting of kleine verbouwing is met een 3D impressie geen probleem. Een oude woning die moet worden opgeknapt kan met een 3D impressie tot leven komen. Het laat zien zien wat er mogelijk is. Dat levert meer enthousiasme op bij potentiële kopers. En dat merkt u dat weer onderaan de streep.

Styling

Soms heeft een woning net even wat styling nodig om het iets mooier te laten overkomen. Ook als een woning leeg is of wat meubels mist kan styling helpen om het in te richten op een manier dat klanten aanspreekt. Met styling en in goed ingerichte woning kom je tot betere resultaten.

woning stylen

VOORBEELDEN STYLING & 3D IMPRESSIES