VERHUURMAKELAAR

HUUR IN AMSTERDAM

U heeft een woning in Amsterdam of omstreken die u wilt verhuren. Of u zoekt een woning om te huren. Laat Aland u helpen en ontzorgen.

Plan nu vrijblijvend een kennismaking

Huis verkopen in Amsterdam

VERHUREN

Aland ontzorgt u, zorgt voor adverteren, screening en controle. Daarme neemt Aland een hoop werk en zorgen uit handen. U wilt natuurlijk een goede en betrouwbare kandidaat. Wij doen er alles aan om dat voor u te regelen als verhuurmakelaar in Amsterdam. Wij checken op kredietwaardigheid, legitimatie en achtergrondinformatie van de potentiele huurders. Zo zorgen wij dat de kans zo klein mogelijk is op eventuele problemen.
Of het nu gaat om een appartement, woonboot of huis. Aland verzorgt waar nodig een fotoshoot en zorgt voor de plaatsing op (diverse) kanalen zoals Funda, Pararius en Social Media.

HUREN

Er kan een situatie zijn waarbij snelheid is geboden. Misschien bent u gescheiden of is er sprake van een overlijden. In die gevallen kan ik u natuurlijk ook bijstaan. Ik kan snel schakelen en ben per direct beschikbaar. Aland probeert binnen de kortste keren een passende woning te vinden. Natuurlijk zijn wij ook afhankelijk van de markt  maar kunnen middels een uitgebreid netwerk alsmede kennis en kunde een goede bijdrage leveren.

Appartement verkopen in Amsterdam
Woning verkoop tarieven

KOM IN CONTACT

Een kennismaking is vrijblijvend en kost niets. Neem eens contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

U kunt telefonisch contact opnemen, mailen, een whatsapp bericht sturen of een afspraak plannen.

RECENTE WONINGEN

Funda
Realworks