DROOMWONING KOPEN

MET AANKOOPMAKELAAR

Het is een hele klus om tegenwoordig aan een woning te komen met het woningtekort. Zonder aankoopmakelaar heb je geen kans om er tussen te komen. Zeker in Amsterdam maar inmiddels ook daarbuiten moet je een aankoopmakelaar hebben. Laat de aankoopmakelaar in Amsterdam en daarbuiten u helpen bij de zoektocht!

Plan nu vrijblijvend een kennismaking

Huis kopen icon goud

Krappe woningmarkt

Indien u een huis wilt kopen moet u allereerst zekerheid hebben van een hypotheekverstrekker hoeveel u kunt lenen. Zo weet u waar u naar kunt zoeken. Zelf berekenen geeft een indicatie maar wellicht is er toch meer of minder mogelijk. Het gaat er uiteindelijk om dat wanneer u een huis ziet dat u wilt kopen dat u kunt toeslaan. Daarnaast is het ook van belang voor verkoper dat u een vertrouwd gevoel mee geeft met zekerheid dat u het huis kan kopen en er geen problemen ontstaan met verkrijgen van de hypotheek.

Het kopen van een woning in Amsterdam is een extra uitdaging de krappe woningmarkt. Een goed advies over het uit te brengen bod en op de juiste manier handelen zijn essentieel.

Winnende bod makelaar kopen woning Amsterdam

DUIDELIJKHEID FINANCIËLE SITUATIE

Zoals hierboven beschreven is het dus verstandig om met een hypotheekverstrekker uw financiële situatie te hebben besproken. U heeft dan een indicatie van uw mogelijkheden, of het door u uit te brengen bod haalbaar is en of u aan de voorwaarden van de hypotheekverstrekker kunt voldoen. Bij een nieuwe baan kunnen er extra voorwaarden worden gesteld zoals een intentieverklaring. Verder is het in deze turbulente tijden ook een risico als gedurende de zoektocht voor het kopen van een woning de hypotheek rente ineens stijgt. Dit heeft weer invloed op het te kunnen lenen bedrag. Gaat u overbieden, let dan op dat u niet over de taxatiewaarde gaat. Dit kan meestal niet worden gefinanceerd maar dient met eigen geld te worden betaald.

MET VERTROUWEN EEN WONING KOPEN

Met Aland kunt u vertrouwen een bieding te doen die aansluit bij uw financiële situatie en de waarde van de woning.
Verder is het zo dat het hebben van een aankoop makelaar het vertrouwen geeft bij verkoper. Uw bieding zal eerder serieus worden genomen dan een bieding zonder makelaar. Aland zorgt als aankoopmakelaar voor een vlotte en vlekkeloze transactie bij het kopen van een woning.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis kennismaking. Aland is uw aankoop makelaar voor het kopen van een huis of woning. Ik leg u graag uit hoe wij denken een huis voor u te kunnen kopen. Aland rekent als aankoopmakelaar een scherp vast tarief. Neem contact op voor de actuele tarieven.

Aankoop makelaar voor kopen woning Amsterdam

RECENT AANGEKOCHTE WONINGEN

[sp_testimonial id=”3243″]

Funda
Realworks