Het nut van een aankoopmakelaar

Met een aankoopmakelaar aan je zijde kun je met vertrouwen overgaan tot de koop. Met aankoopmakelaar vergroot je kansen om een woning WEL te kunnen bezichtigen in plaats van dat het vol zit, een bieding wordt eerder in behandeling genomen en wel geaccepteerd. De aankoopmakelaar onderzoek op technisch en juridisch vlak. Tot slot adviseert de aankoopmakelaar je om een bod te doen dat recht doet aan alle factoren, zoals de realistische waarde, terwijl het binnen je budget blijft. Alles bij elkaar zorgt een aankoopmakelaar zo voor een goede koop die het geld meer dan waard is en zelfs terugverdiend. Hieronder geven we meer informatie over het aankoopproces. Lees ook meer over onze tarieven. Bovendien zijn we trots op de resultaten die we met onze aankoopklanten hebben bereikt.

Aankoopmakelaar Arne van Aland makelaars

Maak kennis met jouw aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Arne heeft diverse klanten snel en goed geholpen. Ook in de huidige markt worden er fantastische resultaten gezet. Zoals een van de meest recente klanten waarbij tussen kennismakingsgesprek en aankoop van een woning 13 dagen zat. En vervolgens ook nog onder de vraagprijs. Aankoopmakelaar verteld: “Je moet soms wat meer out of the box denken en juist ook zoeken naar kansen waar andere mensen op af knappen. Vaak zijn problemen of oudere woningen juist die grove diamanten die alleen nog geslepen moeten worden.”

Hypotheekadvies en de financiën in kaart brengen

Voordat je kan zoeken en bieden op een woning moet je in kaart brengen wat je kan lenen en hebt aan eigen middelen. Voldoe je aan alle regels om een hypotheek te verkrijgen? Heb je een vast contract of een tijdelijk contract. Bij dat laatste is het verkrijgen van een hypotheek niet vanzelfsprekend. Evenals wanneer je ZZP of ondernemer bent. Neem contact op met Aland. Wij onderzoeken graag al dan niet met onze hypotheekadviseur wat jouw mogelijkheden zijn. Heb je zelf al een hypotheekadviseur? Geen probleem mits dat wel een betrouwbare adviseur is. Helaas hebben we gemerkt dat dit niet altijd vanzelfsprekend is. Bij onze adviseurs zit je goed en is ook het contact onderling met de aankoopmakelaar goed geregeld.

Aankoop makelaar voor kopen woning Amsterdam

Hoeveel moet ik overbieden op een woning?

Je hebt een aantrekkelijke woning op het oog. Echter, je bent niet de enige geïnteresseerde. Het is van belang om niet louter naar de vraagprijs te kijken en het gemiddelde percentage van overbiedingen. Een standaard overbieding van 10-15% is bijvoorbeeld niet geschikt voor een woning die al hoog geprijsd is. Dit is een valkuil waar veel kopers zonder aankoopmakelaar in trappen. Veel makelaars zetten de vraagprijs bewust laag, waardoor biedingen hoger uitvallen maar nog steeds in lijn zijn met de werkelijke waarde.

Een goed bod, volgens onze aankoopmakelaar, omvat verschillende factoren: historische verkoopprijzen in de straat en buurt, een schatting van de waarde van het huis, de staat van de woning inclusief eventuele renovaties die nodig zijn, en tot slot, hoe graag je de woning wilt hebben. Wellicht ben je al meerdere keren teleurgesteld en begint de zoektocht zijn tol te eisen.

Met een aankoopmakelaar kun je vertrouwen op een bod dat past bij jouw financiële situatie en rekening houdt met de eerder genoemde factoren van de waarde van de woning.

Onze aankoopmakelaar biedt informatie, advies en zorgt voor een soepele en probleemloze transactie bij het aankopen van een woning. Uiteindelijk blijf jij als klant de beslissingen maken en verstrekken wij slechts informatie, opties en advies.

Aankopen oude, gerenoveerde of nieuwbouw woning

Huizen met een prachtige vloer, een stijlvol interieur en vooral een mooie beige muurkleur trekken veel meer mensen aan dan woningen die wat werk vereisen. Mensen betalen zonder aarzeling aanzienlijk meer voor deze kant-en-klare woningen dan dat ze zelf de handen uit de mouwen zouden steken. Als ervaren aankoopmakelaar met een achtergrond in ondernemen, zien we ook juist mogelijkheden in kleineen grote renovaties.
Woningen die wat opknapwerk nodig hebben trekken doorgaans minder belangstellenden en resulteren in minder biedingen, waardoor ze vaak voor een gunstigere prijs kunnen worden aangekocht. Soms is overbieden zelfs helemaal niet nodig en kan men onder de vraagprijs uitkomen. Het vergt weliswaar inspanning, maar als aankoopmakelaar bevestigen wij dat dit de moeite waard is.
Natuurlijk stemmen we onze aanpak af op de wensen van de klant. We brengen je graag in contact met een of meerdere aannemers. Ingrepen als muren glad te maken, een moderne kleur aan te brengen, binnendeuren op te knappen, een nieuwe vloer en keuken te installeren, kun je een huis creëren dat tot in de kleinste details aan jouw smaak voldoet. Alles ziet er als nieuw uit en zorgt ook weer voor meerwaarde bij toekomstige verkoop.

Als aankoopmakelaar denken we graag met je mee en brengen we je in contact met technische experts en aannemers. Wij staan je bij voor elk renovatieproject.

Aland is jouw aankoopmakelaar voor het kopen van een huis of woning. Ik leg je graag uit hoe wij denken een huis voor je te kunnen kopen. Aland rekent als aankoopmakelaar een scherp tarief. Wacht niet langer! Profiteer van onze expertise en toewijding en start vandaag nog je aankoop traject met Aland. Druk op de knop hieronder en laat ons je direct helpen om snel jouw woning te kopen!